Trans-x i Whey š00% |
Post Reply |
Author | ||
marko88
Viden/a u gymu Joined: 08 Travanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2009 at 23:14 |
|
Ovo ljeto malo odmaranje i skupljanje para za hranu i suplemente.
Imam 70 kg / š82 cm i cilj mi je doci do sljedeceg ljeta do 85 kg Pa cu pocet sa teretanom u 9. ili š0. mjesecu. Uzet cu si: trans-x http://www.building-body.com/shop/product/trans_x_6000_g/ whey protein š00% http://www.building-body.com/shop/product/š00_whey_protein_/ i glutamin od ProNutrition-a š kg i puno hrane :D dok mi traje pauza cu uzimat protein i glutamin. Pa kažite svoje mišljenje, svaki komentar se cijeni. Edited by marko88 |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
msilim da ti je najvažnija hrana
scitec.. dosta ljudi loš govoe o njima tako da bi ja za sve te novce bolje uzeo pro. nutrition konc i pro nutrition kazein i mješao to 50/50 % i rokao po hrani daleko najpametnija opcija.. + ako baš hoceš kreatin uzmi isto od pro.nutritiona glutamin nemoj kupovati jer nema koristi od njega |
||
marko88
Viden/a u gymu Joined: 08 Travanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
scitec je meni uvijek bio odlican, i isplati mi se više od pronutritiona.
š kg whey od pro nutrition 200kn... 5 kila su š000 kuna , a od sciteca dobijem 5 kila za 800 kuna. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kila te može doci i do š35 kn.. preporucam i tebi da uzmeš club card i kupuješ s nekim 7 kg - tako bi te 5 kg moglo ispasti 675 kn po cemu ti je scitec uvjek bio odlican? p.s nišpta drugo što sam ti predložio nisi komentirao? Edited by Iluvatar |
||
marko88
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma daa, ali ja sam vec kupio od frenda škg glutamina od pronutritiona za 300kuna,
I sad skupljam pare i kupujem suplimente, a po zimi cu pare trošit za hranu ;)) |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa.. preporucam ti da se toga riješiš, jer si bacio pare!
ako se ne misliš zamastiti tvoj plan je nerealan i ja bi ti savjetovao d ame poslušaš što sma ti rekao, + središ si prehranu i pocneš sad vec |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo kao što ti je illy rekao. cisto glupa racunica zbog neinformiranosti. Ne možeš uspoređivati kg wheya pro.nutritiona po š35kn kojemu je farmac. tvrtka biodea podloga za analizu i miksanje wheya i tam neki deseti šitek kojemu je cijena znatno veca po kg a kakvoca ubi bože. Više vjerujem pro.nutritionu nego americkoj gamadi. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma pronutrition zakon. samo u zadnje vrime nemogu nabavit kazein govore mi vamo u ducanu da ga nema za narucit a kad bi sam naruciva telefonom stari bi mi poludija kad bi vidija koju lovu trosin na to .
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aj meni preporuci nesto da u iduca 2-3 miseca dobijen jos 5-6kg koristin samo proteinske konc. i prehrana mi je sredena . svaki dan pojeden bar 20dag piletine š0dag zobenih i tako uglavnon bazirano na malo masti puno proteina i ugljikohidrata ali masu tesko nabijan
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma da...baš cudno kako nema mase od toliko hrane... Podebljaj obroke pa ceš vidit kako rasteš.
I šta sad, ne trošiš novac na iglu i kocku. Objasni im o cem se radi, pa nemaš 5god hebote |
||
Immortal Boy
Viden/a u gymu Joined: 11 Rujan 2009 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li je neko koristio ALLMAX-ov IsoKool posle treninga kakav je prizvod? i da li je neko napredovao od njega? Moze i neka preporuka oko Whey posle treninga pozzzzzz |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nitko ti nece reci da je napredovao bolje od whey-a
nitko iskren i pametan barem ;) uzmi pronutrition, najjeftiniju opciju i rokaj |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |