Proteinske plocice ?! |
Post Reply |
Author | |
Siriuss
Cita FAQ Joined: 14 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Kolovoz 2009 at 12:57 |
Imam par pitanja vezano za recept za proteinske plocice koji je naveden na ovim stranicama. Ako ih je netko radio bio bih zahvalan na odgovoru.
Sastojci: * 3 š/2 Salice zobenih pahuljica * š š/2 Salice mlijeka u prahu * 4 zlicice proteinskog praha s okusom cokolade ili vanilije - DA LI SE MISLI NA 4 CAJNE ZLICICE ILI 4 VELIKE ZLICE ILI PAK NA 4 MJERICE ??? * š Salica javorovog sirupa bez secera * 2 bjelanjka (istucena) * š/4 Salice narancinog soka * š cajna zlicica vanilije - DA LI SE MISLI NA EKSTRAKT VANILIJE ??? * š/4 Salice prirodnog soka jabuke Napravio sam te plocice i stvarno su dobre, s tim da sam stavio 4 jusne zlice proteina( 4 zlicice su mi se cinile premalo). |
|
carissima
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam ih radila i stavila sam 4 žlicice za kavu
wheya,ali mi se isto cinilo da je premalo,tako da ne znam! Umjesto vanilije sam stavila žlicicu kakao praha jer sam upotrijebila whey od cokolade tako da nisam stavila vanilije! Možda možeš staviti onaj štapic od vanilije od kotany,ima bolju aromu i prirodniji je nego ekstrakt |
|
Aut vincere,aut mori!
|
|
Siriuss
Cita FAQ Joined: 14 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, posto sam nasao i druge recepte u koje ide od 4 pa na vise mjerica proteina, pa ocito je ovdje neka greska, to je malo premalo.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, misli se na mjerice, ili barem velike žlice
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |