bicikli |
Post Reply |
Author | |
crvenokosa7
Viden/a u gymu Joined: 10 Kolovoz 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Kolovoz 2009 at 14:27 |
haj,
nasla sam jedan super bicikl za oko 900 kn u emmezeti (kotaci 26̶š;,mjenjac 2š brzina, disk kocnica naprijed, suspenzija naprijed i straga) pa me zanima ako mi netko moze poblize objasniti jesu li to dobre komponente za svakodnevnu voznju po gradu plus tu i tamo do sljemena thanks |
|
crvenokosa7
Viden/a u gymu Joined: 10 Kolovoz 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je link
http://www.emmezeta.hr/sport-i-razonoda/sport-i- razonoda/bicikli/ššš7/mtb-stylish/?page=2#content |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje ti je da ga isprobaš sama. Malo sjedneš, prođiraš se po ducanu i sl.
Bitno je da se ti ugodno osjecaš na bikeu. Kvaliteta je upitna, cijena je nešto niska - bar mi se tako cini. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
tony123
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ovako, cim ti ima suspenziju i sprijeda i straga a kosta 900 kn ti je sranje jer takvi kvalitetni bicikli kostaju ok 6-7k kuna min. al dobro, ako si iz zg posjeti ciklo-centar ili dsg (upisi u google pa ces vidit njihove stranice), kod njih ces proc nesto skuplje ali vjerojatno kvalitetnije, svakako podi do njih pa ga malo provozaj i savjetuj se s njima jer se dobro razumiju. nemora nuzno znacit da je onaj sto si ga ti snimila sranje jer frend mi je uzeo u getroa prije 3god. bicu za 500kn i jos ga dobro sluzi al eto...................
|
|
samo se treba portudit
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |