Dodatci prehrani |
Post Reply |
Author | |
gorangs
Viden/a u gymu Joined: 31 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Kolovoz 2009 at 00:31 |
Pozz, evo ovako, vidio sam da ima pun k... razlicitih proizvođaca, zanima me imate kakav prijedlog, ili iz iskustva (još bolje) da mi preporucite neke aminokiseline, kreatin i whey, nešto od toga planiram uzeti, nemam baš iskustva s dodatcima prehrani, nisam ništa uzimao dosad, al nešto cu uzeti, kreatin i whey š00% a aminokiseline možda... Koji je proizvođac najbolji i tako...
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj pomjesati za pocetak cokolino + corn flakes da vidis kako rastes nakon toga - stari moj, ja sam dobio š0kg cistih misica u mjesec dana. Probaj svakako.
A za definiciju preporucam bakinu strudlu ali mora biti od sira, domaceg sira - trbusni dolaze samo tako a i biceps skace cim ga pogledas. A sto se dodataka tice...probaj sve redom...odi u jedan ducan i kupi sve sto imaju na polici pa ces vidjeti kako ces se osjecati sutra...kad vec nista ne znas o tome... Edited by Mr G. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mr.g out of control
Podsjeca me na stare hammerove dane Autoru teme, ukratko, sve je to manje više isti k.. tako da prema tome i gledaj da uzmeš ono što je jeftinije al opet da nije neki sh*t - dakle, fino procitaš sastav i vidiš šta ima unutri. Ako si pocetnik, whey je sasvim dostatan. što više za što manje para. Procunjaj po forumu, pisalo se vec o proizvođacima da ne reklamiram (opet). Aminokiseline, to je vec za sci fic bildere il one koje svrbe pare i obicno su to BCAA il glutamin itd. Kreatin, gledaš da je mikroniziran, tj. ima onu markicu na sebi koja to potvrđuje i to je to. Obicni monohidrat je ok. Ali generalna preporuka - što manje suplemenata, što više prave hrane |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |