dm-proteini |
Post Reply |
Author | ||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Rujan 2009 at 15:32 |
|
zanima me dal su oni proteini iz dm-a dobri? cini mi se da mora postojati tu neka caka.
, jel loše kada se nakon jutarnjeg kardia pope prvo proteini (+mlijeko),pa nakon negdje 2 sata od proteina pojede prvi kruti obrok? krenula sam u oštru definiciju i zaista želim što manje uh unosit ; odrekla sam se kave,zaslađivaca,cak i alkohola što je znamo svi,u hrvatskoj teško napraviti (pogotovo koji vikend izdržat bez pijace) vec 2 tjedna radim oko 4x/tjedno iskljucivo compound vježbe sa š5kg,svaka 2 tjedna povisujem kilažu za 3 kg,a na kardio nikako da se natjeraaaam valjda ce bit kakvih rezultata... |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to iz dm-a nije baš nešto
najeftinije je uzeti 7 + kila kolicine od pro.nutritiona, sad ili whey koncentrata ili skupljeg kazeina koji je sporo otpuštajuci p.s moraš se natjerati na cardio |
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
a znam da...sad cu uspit kad mi pocne škola
thnx! |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e joj joj ta hrvatska mladež sorry, morala sam se na ovo osvrnuti, šta je je, definitivno je covjek cudan kad ne pije - uvijek me dobro nasmiju pogledi i komentari konobara kad dođem na šank i narucim mineralnu |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ista situacija sa mnom. Mineralna, caj, iscijeđeni sokovi...A ovi oko mene samo isprobavaju sve okuse votki Mislim, dođe i meni koji put da bi malo pelinkovca, ali to mi je domet. Ha, ha. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma nekad je isprobavanja i kod mene bilo ali sad mi ne ide više nikako...povremeno me uspiju nagovorit ali onda uzmem cašu dve tek tolko za ekipu i nastavim s mineralnom šta mogu, tako je :) no da mi opet ne odemo u offtopic - pusti te iz dm-a evica i uzmi pro.nutrition |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
gdje nabavljaš taj whey? |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |