Velika nagradna igra! Sudjeluj! |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Rujan 2009 at 15:47 |
Hej fitovci,
evo jedne divne informacije! Pokrenite se i sudjelujte u velikoj fitness.com.hr nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade! Više o tome procitajte ovdje: Velika nagradna igra Nadam se da cete svi sudjelovati, aktivirati se, ispuniti zadatke i da ce nagrade "odlepršati" najboljima! U ovoj temi iznosite svoja mišljenja / ideje / prijedloge kako da ispunimo još bolje uvjete na fitness.com.hr stranici - odnosno da ju ucinimo boljom! Saspite nas idejama svojiim Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
Leonora2102
Viden/a u gymu Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
gdje treba pisati na forumu ili .....
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
posvuda
|
|
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
eto onda mene ovdje pisem
|
|
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
jako malo se kuzim u nutricionizam, i moram priznati da imam problema s kombiniranja hrane. postoji rubrika prehrana ali mislim da bi savjeti i recepti bili morisni meni pa tako i drugima. znam da ovo nije KUHARICA, ali ipak nije na odmet znati kako s cim kombinirati.
ovim clankom sam prezadovoljna , njami.... clanak |
|
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
eh da , i ako bi mogli vise prostora posvetiti NAJNOVIJIM
AKTIVNOSTIMA, jer nekad nesta "izadje " novo, a promaknem mi. da napravite ko je od clanova off line ili on line - neznam dal je to moguce, ali se nadam da da. sve su to vise neke tehnicke stvari..ali eto moj prijedlog. pozzz inace sve š0. velika pohvala za tablicu kalorija, pun pogodak. pozzzzzzzzz |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Definitivno to ide.. Radi se na tome.. |
|
|
|
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
weeeeeeeeeeeeeeeeee... superrrrr
ostanite takvi kakvi jeste. nisam dugo tu,ali sve vise i vise mi se svidjate. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo i ja da se prikljucim..
Mogli biste ubacit programe treninga za osobe koji se bave borilackim sportovima... Zatim bi trebala biti neka tablica u koju se ubace svoji podaci( visina, tezina, tip građe, aktivnost), pa da izbaci dnevnu potrebu kalorija u slucaju ne vjezbanja, u slucaju mrsavljenja i debljanja.. Zanimljivo bi bilo ubacit anatomiju tijela, i da se pokazuju vjezbe za određene mišice, kao sto je npr. za biceps brachii long head, pa za biceps brachii short head, itd.. da se zna vjezba doslovno za svaki pojedini misic.. to pogotovo je vazno za ljude koji se oporavljaju od ozljede.. Bilo bi dobro da postoji recimo prozorcic u kojem bi bio direktan chat, a vec ako ne tako, onda da se mozemo obratiti strucnjacima glede vjezbi za oporavak nakon ozljeda... Nadam se da ce se nesto uzeti u obzir od svega ovog.. Pozdrav |
|
Leonora2102
Post Options
Thanks(0)
|
Davore23 dobar prijedlog. :D :D
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
:)))
pa ja gledam po sebi.. jos cu ja dat prijedloga.. ali da li je to ostvarivo..cemo vidjet.. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad jedna moja:
Ajde rubriku Sport/Vježbanje, tj. clanke iz te rubrike probajte podijelit na neke podgrupe, predlažem: š. PO VRSTAMA AKTIVNOSTI-cROBIK/PILATES/DIZANJE UTEGA/TRcANJE/HODANJE ITD. 2. PO ZAHTJEVNOSTI VJEŽBI- POcETNIcKI/ NAPREDNIJE/NAPREDNO/ NAJNAPREDNIJE |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ajmo ajmo ... još ideja!
|
|
|
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
što se tice stranice, podržavam dosad iznešene prijedloge, s naglaskom na blog sekciju -
zasad sve to izgleda kao rana beta faza, pod hitno treba doci do promjene. Kategorizacija novih blog postova, kvalitetniji pregled starih, malo atraktivnija promidžba najcitanijih i spašavanje starijih postova od zaborava. Slicno vrijedi i za galerije forumaša, a naišao sam i na jedan (možda namjerni?) propust: Slike iz galerije se ne mogu brisati pojedinacno, samo cijela galerija. To su dvije stavke koje su relativno nove na stranici, dobre su, ali trenutno malo nefunkcionalne. što se tice foruma, vec sam predložio uvođenje karme, eventualan redizajn i osvježenje foruma (malo se osjeti zub vremena), izdvajanje "sticky" tema u svakom podforumu (znaci svaki podforum bi trebao imati svoj mali FAQ), poticaj vođenja foto dnevnika kroz napredak, oživljavanje download sekcije s e-knjigama, clipovima, slikama i glazbom (u granicama legale). Zasad toliko od mene |
|
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |