Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
divo.du
Viden/a u gymu Joined: 11 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Rujan 2009 at 15:05 |
Hej svima,
Evo još jednoga koji je dobio inspiraciju za odlazak u teretanu Iz Dubrovnika sam, u Zagreb sam došao na faks. citao sam dosta ovaj forum, evo par pitanja da ne otvaram više razlicitih tema: - zanima me ima li smisla krenuti u teretanu ako si STVARNO antitalent za vecinu sportova. Imam š8 godina i želju da se pocnem necim baviti, da se malo dovedem u red, cini mi se da bi teretana mogla biti ok buduci da sam tu orjentiran sam sebi, a ne nekoj ekipi koju usporavam, a i mogu se u pocetku gnjaviti utežicima od 2,5kg - drugo, visok sam š90cm, a težak 73kg. Ima li kakvih savjeta kako da dobijem još par kila? Neki mi kažu da uzimam steroide, ali to bih radije izbjegao... kombinacija neke vrste vježbi i prehrane? - i trece, živim u Vodnikovoj, može li mi netko preporuciti neku teretanu u blizini (više-manje) gdje nije baš prevelika gužva (ono... da petncst nekih mrcina ne ceka na red dok ja na benchu razmišljam hoce li od vježbe biti smisla ako skinem one utege od 2,5kg i dižem samo šipku) Hvala unaprijed svima na odgovorima, btw stranica je stvarno super! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hey divo.du, welcome! š. Ima li smisla? Oooodmah kreni! . Vjeruj mi jer sam ja još jedan antitalent za sportove ali kad sam ušla u teretanu to je bilo otkrice :) 2. uuu malo malo kila...ti si bit ce jedan tipican ektomorf koji se jako teško deblja i dobiva mišicnu masu tako da ceš tu morat uložit dosta truda i u kuhiniji i u teretani. Ne znam kako sada jedeš i što voliš ali morat ceš to malo pojacat (ali sa kvalitetnom hranom!) - pogotovo se oslonit na dobre ugljikohidrate! No, to ce ti sigurno naši decki bolje objasnit :) 3. Nisam iz zg-a pa ti tu ne mogu pomoc ali što se tice ove prazne šipke....svi su nekako poceli, ne daj se smesti pozdrav! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao nam!
š. Za teretanu ne trebaš imati nikakav talent - to je fizikalija. Jedino što ti je potrebno je motiviranost, volja i snaga. 2. Kile ceš dobiti ukoliko povecaš unos kalorija odnosno jednostavno više jedeš. Povecaj broj obroka, povecaj unos UH. Nikakvi steroidi ne dolaze u obzir! 3. Ovdje pogledaj popis teretana i pogledaj koja ti je najbliža: https://www.fitness.com.hr/gradovi/zagreb.aspx Mislim da ti je fitness centar Forma relativno blizu. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
divo.du
Viden/a u gymu Joined: 11 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
nadam se da ce nju kompenzirati motiviranost i volja Ova teretana se cini u redu, vjerojatno cu nju i izabrati, hvala! |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došao. I ja sam ti ektomorf i ponekad sama sebi smiješno izgledam u teretani, ono kad svi oko mene dižu mrcine od utega, a ja onako u svaku ruku po pola kile
Al me boli briga kad je meni tamo zabavno, a nakon dobre vježbe znaš da si ucinio svom tijelu veeeeliku uslugu; o psihi da ne govorim-koja euforija poslije treninga. Kosti manje bole, nema pogrbljenog hodanja niti uspuhanosti nakon penjanja stepenicama, a to je meni best rezultat koji mi zasada treba. Garantirano ceš najviše guštati ako vježbaš bez opterecenosti time koliko si talentiran/sposoban/napredan za sport i u njemu. Samo idi kak te voda nosi i furaj svoj film. I, naravno, nemoj poceti s necim prenaprednim, nego idi korak po korak da ne bi bilo ozljeda i padanja u nesvijest. Mlad si, nikud ti se ne žuri. Pozdrav! |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobre nam došla
|
|
divo.du
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da javim da sam bio u Formi i da mi je super,
nevjerojatno kolika je razlika ovdje i u onoj teretani u Dubrovniku gdje sam bio tjedan dana... trener se baš trudi |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |