MyProtein - proteini iz Engleske |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
moode
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2009 at 08:51 |
|
Ako nekog zanimaju proizvodi na ovoj stranici neka se javi! Primjer cijene; Impact Whey Protein 500 kn. Edited by moode |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Edited by Lega |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moode, planiraš narucivati pa tražiš nekog da s tobom naruci?
koliko je to kg za 500 kn? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš ovih dana sam narucio preko jednog decka tekucu omegu 3 s okusom jagode s te stranice. Mora da je neka perverzija od okusa jer mi se više gadi ova s okusom ribe što trošim Al kolko sam vidio na stranici jako dobra ponuda i velik izbor, super cijene i što je najvažnije za skoro svaki proizvod postoji certifikat o sastavu. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Važno da neki kategoricki odbijaju stvari bez da pogledaju o cemu se radi |
||
moode
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mozete se javiti meni ako Vam nesto treba.Ne trazim da netko naruci od mene nego vam ja dofuram robu koja vam treba,naravno za malo vise novaca od onoga sto tamo pise.Recite sto vas zanima pa cu vam reci koliko.Placa se pri primitku robe.U svakom slucaju vam se isplati jer ne placate ni carinu niti dostavu iz Engleske jer vam ja posaljem robu iz Hrvatske.
|
||
moode
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za 500 kn dobijes 4.54 kg.
|
||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moode, koliko bi koštao Impact Whey Protein za nas iz Slavonije? Kako bi dostavu sredio?
Edited by hrc007 |
||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hocu da narucim whey protein shake sa myprotein-sitea, i sada postoje cetiri vrste:
acid whey protein hydrolised whey protein impact whey isolate (denaturiran) impact whey protein (82% denaturiran) cijene su tu negdje sve, al me zanima koji je od ovih najbolji, tj. koji bi mi preporucili... Hvala ! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tare, tvoj post je premješten ovdje - ovo je drito tema koja tebi treba..
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
TogDog
Cita FAQ Joined: 21 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hey ljudi, kako upisujete hrv kao zemlju narudzbe preko myproteina? nema
hrvatske na listi pa ne znam kud sad... lol |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Post je prebacen u odgovarajucu temu. Ovdje bi trebao vidjeti sve. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo, Myprotein je dostupan i kod nas na fitness.com.hr web shopu!
Birajte izmedju više od 50 Myprotein proizvoda. |
||
|
||
damjana
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ga narucujem sa: http://www.lookfantastic.com/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html
Dostava je besplatna
|
||
Bibihaba
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja uzimam od ovuda: http://www.alpha-protein.com/
Dakle iz Slovenije, dodje doma za dva dana :) Cijene su super.. Konkretno uzimam bezukusni whey - HRK: 458kn, 5kg A znam da ekipa zna direkt od njih iz Eng, onda vas kaci carina jel tako?
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ja preko svog dilera nekaci me nikakva carina a cijene su odlicne
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |