Topshop spravice |
Post Reply ![]() |
Author | |
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Rujan 2009 at 15:10 |
Jel netko od vas posjeduje nešto od Topshop spravica za fitness i kakvo je vaše mišljenje o tome?
Bullsh*t ili ne? ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Leonora2102 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taj topshop svasta nudi. ne vjerujem u one silne pojaseve
koje stavis oko struka i drma; i tvoj trbuscic i za 2tjedna imas kao plocice ( ma mos misliti... mozda keramicke..????) nema do vjezbe nista. ![]() ![]() da se ulozi. nude one orbitrekove , i leg magic to mi je ok. orbitrek pedaliram za kardio.. i super je za noge. ziva se iznojim, przim ja njega prizi on mene... cuh da je onaj ab rocket dobar, ali nisam se jos uvjerila. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leonora2102 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
top shop blesarije Edited by Leonora2š02 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Zele samo skupiti podatke od ljudi tako da ih poslije mogu spammati! ![]() |
|
![]() |
|
prvi poklon dobivas besplatno...!!!!!!! besplatni e
vodic... de dobro je , gluposti na kvadrat. hihihihi, dobro se nasmijem..... ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |