Ostali sportovi |
Post Reply |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Prosinac 2006 at 23:11 |
Dali se bavite jos kojim sportom osim fitnessom ?
Ja sam jedino posvecen fitnessu, jer nemam vremena za drugo. |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Takodjer.Strah me potrcat da nebi izgubio ovo sto imam hahaha sala
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto-samo fitness sad.. Prije sam trenirala kosarku, nakon tog isla na pilates koji mi je odlican, al tamo gdje sam isla-nema vise, a tamo gdje ima-ne odgovaraju mi termini =( .. Preko ljeta ce bit vise vremena i za trcanje, rolanje,.. u zadnje vrijeme mislim otich i na squosh koji put, al' et nikako.. =(
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto samo fitness, ne stignem bas i fitness i jos nesto!
Prije sam plivanje trenirao ali sad samo fitness, to me jednostavno ispunjava |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
Karate, a malu djecu treniram judo. Makar vjerujem da i o vec svi znate Svime se volim bavit (tenis, borilacki sportovi, plivanje..), sam me sah zivcira i stolni tenis. Nisam za to. U sahu nemrem sjedit na miru, a u st. tenisu potrgam sve loptice |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by emilio |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve je moguce Al ne znam, poraz mi je uvijek samo poticaj da idem dalje
|
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
mali nogomet dva puta tjedno s kolegama s posla.......i kartamo belu nakon toga
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
KAMENA SA RAMENA ---neznam da li znate za taj drevni crnogorski sport.....kako mi se cini, to bacanje kamena bi prema mojim prijateljima iz crne gore trebalo uvrstiti u olimpijske discipline...toliko su mi napricali lijepoga o tome kamenovanju da me nitko nemoze razuvjeriti da to vec nije olimpijska disciplina..,,,,,volim kosarku,,,,,,veklika zelja mi je bila da upoznam DRAZENA PETROVIC,,nazalost to mi se nije ostvarilo...... |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
U zimske dane fitness i boks, svako toliko idem na bjj jer sam taj sport trenirao nesto i prije. cisto rekreativno. Od 0š.04. plivam svaki dan do 0š.š0. u moru, nakon sto nabijem kondiciju oko 5 km svaki dan.
Ali da sam za nesto posebno zagrizen i ne bas. Edited by David |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |