Obavijest:Gym_girl - moderatorica |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Rujan 2009 at 21:58 |
Hej Fitovci,
imamo novu moderatoricu na forumu -> Gym_girl! Titulu je zaslužila i nadam se da se svi slažete da Gym_girl pocne uređivati forum i biti jedna od onih koja ce imati posljednju rijec. Danas joj je i rođendan - stoga poželite joj sve najbolje i cestitamo joj rođeeeeeeeeeendan!! Želimo ti sve najnajnajboooolje!!! Eto, vjerujem da vam je ova novost jako dobro sjela! Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao prvo
(još uvijek stojim iza one da ovom forumu treba smajlic koji šalje pusu!!!) Kolko godinica? A što se tice moderiranja, samo nam se nemoj uozbiljiti i biti jako stroga ako netko kaže da se 3ke ne racunaju |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehhe ne znam više kojeg da stavim ufff jooojj hvala puno puno kao prvo na cestitkama, a kao drugo na ukazanom povjerenju, necu ga iznevjerit . Ovo mi je sve nekako brzo, tek sam nedavno došla među vas, još se osjecam novom :) ... ali znate kakav mi je gušt bit tu s vama kad cak uspijem po par sati sjedit i pisat ovdje što mi inace jaaako teško pada super ste ekipa i trudit cu se bit još i bolja, I promise :) Lega, službeno 24 godinice ali prestala sam na 20 brojit, nedam se naprijed :)) hehehe ma kakvi stroga... nema te rijeci kod mene, sigurni ste sa mnom..dok ste dobri :)) Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
SRETAN ROĐENDAAAN!!
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitke
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jao promaklo mi ovo
cestitam ti i želim ti sve nbajbolje za rođendan puno zdravlja, znanja, vježbanja, odlicne forme i nizak BF |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iako smo se vec cule šta se tice rođendana , i ovdje cu ponoviti svoju cestitku
HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY BIRTHDAY!!!!! Također, cestitam Gymki na promotion!! Zaslužila si. Go, girl, go! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitam! cestitam!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
..definitivno moramo uvest Leginog smajlica hvalaaaa ekipa, castim palacinkama |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |