Exercise chat "kod Thorna" |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 Rujan 2009 at 20:43 |
Dakle probajmo napravit chat na temu vašeg i našeg vježbanja, sve zgode i nezgode, vaše osobne uspjehe, neuspjehe
![]() Sve što ste htjeli pitati a niste imali koga... Sve što vam se dogodilo a niste imali kome reci... Sve što ste htjeli podijeliti s drugima u vezi vježbanja a niste mogli.. ----------------------------------------------------> Evo prvo pa humor: -neki dan radio hack cucanj šipkom iza leđa i pri pokušaju cetvrtog ponavljanja sa š60kg opleo koliko sam dug i širok na pod i umalo si žilu na desnom zapešcu zarezao gurtnama od siline pada ![]() |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Ponijela i mene jedanput euforija. Idem ja ovo ljeto prakticirat malo kardia u vidu plesa, ali opasno se namjerih da cu skinut koreografiju sa spota "Bad" od Michcla Jacksona. I tako dignem ja nogu u zrak kao i cijela ekipa sa spota, ali zaboravih se prije plesackih egzibicija zagrijat, istegnut jer me baš ponio ritam pa sam se na taj pothvat odlucila naglo. Ajme boli posvuda-od prepona do gležnjeva, ajme grimasa koje sam napravila, ajme zvukova koje sam ispustila! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
trenutno mi pada na pamet prvi dan u teretani...znaci nekih š4 god. sam imala onda..smotana ko cep, i sad sam al onda je to bilo za stupanj gore... uglavnom, stala ja na traku za trcanje na nagovor bratica (inace ne volim kad mi tlo bježi pod nogama)...poceli mi mic po mic, sve jace.. i zamislila se ja nešto ( cesto ja odlutam tako, precesto) i pljassss..saplele se noge, odsklizala se metar iza i skoro roknula glavom u abduktor spravu...uglavnom, to je bilo moje prvo i zadnje iskustvo na traci, shvatila sam da nije za nas sanjare... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Leonora2102 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
ovaj scenari mi je tolkoooooooooooo poznat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() rekoh ova traka za trcanje , eeeeeeee ![]()
|
|
![]() |
|
Skviki ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
meni je isto koma traka za trcanje
nema šanse da trcim po tome...može eventualno brzo hodanje dok se grcevito držim za rukohvate |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Traka za trcanje je smece sam takvo...radije biram orbitrek il steper.
Nego, gdje su decki da se pohvale sa svojim liftovima? ![]() |
|
![]() |
|
Leonora2102 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 101 |
niko ne voli traku za trcanje!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Ja ne volim steper. orbitrek ni biciklu...i nisam luda ni za trakom..ali u teretani najradje odradim crobni dio na traci....;)
Ne mogu se sjetiti neke prevelike blamaže....;)) Valjda sam uvijek proprezna....;) |
|
![]() |
|
Danas je bio bolesno dobar i brutalan trening..jedva sam do zraka dolazio u pauzama između supersetova i na kraju dobio hebeni pump skupina koje sam radio i hardcore kardio ucinak (iz majice sam doslovno cijedio znoj).
![]() ![]() Još jednom moram reci kako je prof Jakšic legenda i da mu svaka rijec zlata vrijedi. Smanjiš kilaže, odradiš pravilno, kratke pauze, superserije, dobar izbor vježžbi i na konju si! Osjetit cu sutra ujutro jel vrijedilo toliko muke i znoja. |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Ja sam nakon š00 god bila u teretani i stavila kilaže koje nisam nikad prije ni radila...napravila š00 cucnjeva sa cucicama od 4kg u ruci i isto toliko iskoraka, odradila kružni, i nakon toga trcala na traci, 30min, 8km/h, lagani tempo, na prsticima....moram rec da mi tek danas prolazi upala....;)) Bilo je dobro...;) Sutra opet....;)
|
|
![]() |
|
Kako predobar full body trening danas, ajme pa to nije normalno.
Totalno uništio listove i sad jedva hodam...vec mjesecima nisam imao tako dobar osjecaj da sam odradio listove ![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
uf.. lijepo vama.. a ja kod cure vec 3 dana.. tu ni utega ni nicega.. lezarina..ali drugi tjedan se cura seli u Rijeku, i pocinje program vjezbanja..evidencija svega pa cemo vidjet do bozica rezultate..
|
|
![]() |
|
Korina ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Rujan 2009 Status: Offline Points: 13 |
Blago vama...ja ne smijem vidjeti trening jos punih mjesec dana(zbog neke sitne operacije)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sigurno je šteta (bar psihicki izdržati) toliko bit bez vježbanja, al racunaj na to kad se vratiš u gym da ceš zubima kidati željezo ![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
uf kad dodjem doma.. imam obranu diplomskig u pon, i iza toga se mogu posvetit vjezbanju u potpunosti..4 x tjedno utezi i jos svaki dan sat vremena boks... nakon utega cu biciklu ubacit.. pa cemo vidjet..
|
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Evo odradio trening u teretani nakon 3 mjeseca sigurno ako ne i malo više
![]() ![]() p.s imao sam priliku raditi trap bar deadlift :D ta šipka izgleda ovako: ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |