Trening prehrana |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Siriuss
Cita FAQ Joined: 14 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Rujan 2009 at 14:10 |
TRENIRAM 3X TJEDNO S UTEZIMA. NIJE TIPICNA TERETANA NEGO RADIM 300 WORKOUT (oni koji su probali,ako ima takvih, znaju o cemu pricam ) . ZNACI SAM TRENING JE VRLO VISOGOK INTENZITETA, TRAJANJA OKO 30 MIN. IMAM 76 kg, š83 cm.
PRIJE TRENINGA UZIMAM GAIN FAST, NAKON TRENINGA MALO MEDA I WHEY+GLUKOZA S VODOM( 30g wheya + 30g glukoze), A NAVECER PRIJE SPAVANJA AMINO. PITANJA: š. DA LI MI JE UOPCE POTREBNO UZIMAT GAINER ? 2. DA LI JE DOBAR OMJER WHEYA I GLUKOZE ILI JE POTREBNO UZETI JOS VISE? 3. AMINO ?! JEL JE STVARNO TOLKO BITAN ILI SE MOZE I BEZ TOGA? CILJ MI JE DOBIT JOS BAREM 5 KG, AL NARAVNO NE MASTI. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. nema potrebe za gainerom - bolje te nove uloži u hranu i whey
2. može i 50 -60 grama glukoze, ali makni med 2. može se i bez toga ;) preskupe su kod nas |
|
Siriuss
Post Options
Thanks(0)
|
da, amino je dosta skup i jedva ih gutam
cuo sam da je i med dobar, zbog duzeg djelovanja, pa zato i kombiniram. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma poslje treninga trebaš brzo djelovanje uz whey
p.s amino u tabletama je ništa, najjeftinija opcija kod nas je š kg za 400 kn od pro.nutritiona |
|
Siriuss
Post Options
Thanks(0)
|
zasto ne valja amino u tabletama ???
pa dok toga nije bilo ljudi su se dizali usred noci i isli jest.. |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
jer su skupe i neprakticne
p.s one ne zamjenjuju obrok u noci, nikako i najbolje ih je uzeti poslje i malo prije treninga! jedino što zamjenjuje obrok u noci je kazein prije spavanja |
|
Siriuss
Post Options
Thanks(0)
|
tip mi je u ducanu, u heliksu u zg rekao da se amino uzima prije spavanja, al sad kolko vidim krivo je rekao.
evo, ovo sam nasao... CASEIN (MICELIRANI), 85% protein, 750 g, 24-48 obroka, šš2 kcal... 220 kn Nije bas nesto jeftin. Kak se to uzima, svaki dan bez obzira na trening ili? I kolko od toga ima koristi? |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
umjesto toga pojedeš 250 grama posnog prije spavanja i to je to
|
|
Siriuss
Post Options
Thanks(0)
|
ok, thx...
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
i jeftinije te ispadne sa posnim 500gr kosta š4kn to ti je 2 obroka znaci svaki obrok po 7kn i ako to pomnozis sa24 obroka sta ti daje 750gr kazeina dobijesš68kn.bolje za prirodnu hranu dat š68 nego za kazein 220
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
pogotovo kad se posni može kupiti za šš kn
p.s ali i kazein 220 je toliko kila plus je nabavljiv za š90 kn po kg - i dobar je za prilike kada se nema prave hrane ovisi o financijama |
|
Siriuss
Post Options
Thanks(0)
|
a sto je sa ribom ili piletinom za veceru ?
bas mi se i ne jede stalno sir... |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedi slobodno, ko ti brani |
|
Siriuss
Post Options
Thanks(0)
|
pa ne radi se o tome da mi netko brani, nego sto je najbolje ako se ne uzima kazein... jel je isto da li pojedem meso umijesto sir ili je ipak za veceru bolji sam sir.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gle, stvarno nebitno, nece te ubit ako tu i tam pojedeš meso za veceru uz neku salatu i neki izvor masti, ali generalno gledajuc svj sir je ipak dobitna kombinacija jer se kao fol duže apsorbira itd. Iako nije ni svako meso isto (svinjetina se brže probavlja od piletine itd), zbog brzine apsorpcije, no kažem u globalu zašto ne pojest meso. |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Kao što thorn kaže, nece te ubiti ali trebao bi 80 - 90% vremena za veceru jesti sir, naravno ako te zanima što je najbolje!
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |