Fat burneri - stvarno beskorisni |
Post Reply |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Listopad 2009 at 15:24 |
|
Koristim SUPER FAT BURNER od American Muscle-a.. nakon odredjenog vremena konzumiranja, slobodno mogu reci da su beskorisni...
Zanima me jel su i vasa iskustva kao i moja ili?? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Heh te sam tablete probao među svojim prvim suplementima, tam negdje na sredini školovanja u srednjoj..i onak zabrijo si u glavi da su turbo dobre i sve to al..pljuga Ima i boljih burnera od toga |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma meni stvarno nisu nis pomogle.. i kad otvorim kutiju s njima.. smrde strasno.. sada sam dobio od fitness.com.hr-a ampule l-carnitina.. pa cemo vidjet..
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
znam da mnogi govore protiv l-carnitinea .. da je smece i da je to samo bacanje novaca...ali ja ga koristim (onaj u ampulama) i zaista se tijekom treninga jaaako jaaako znojim (Više nego kada ga ne uzmem)
imam osjecaj da nije baš niškoristi.. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
taj u ampulama je odlican :)
|
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
a i razgovarala sam sa prijateljem koji je završio DIF i bavio se jedno vrijeme body buildingom i zaista pazi na svoje tijelo i kuži se u svašta..on mi je jednom rekao kada sam ga pitala za mišljenje da ovisi od osobe do osobe..da na njega ne djeluje niti najmanje dok njegovog prijatelja doslovno "topi"
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
moguce.. ljudi su individue.. na svakog drugacije djeluje..
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Glupost. Searchaj l karnitin tu na forumu i naici ceš na temu sa doslovnim citatom koji navodi jednu jako zanimljivu znanstvenu cinjenicu u vezi toga. |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve to stoji..ali što s tim što ja zaista vidim da se pojacano znojim tijekom treninga...ne smijemo to zanemariti
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije to znojenje toliko bitno
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Placebo? Uz pretpostavku da je prehrana, trening i ostala suplementacija nepromijenjena |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
a nemre bit placebo baš svaki put |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ja se bolje osjecam kad se jako iznojim na treningu. to mi je nekakav pokazatelj da sam nešto i napravila. kad se manje znojim onda imam osjecaj kao da to nije bilo to |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |