pozz |
Post Reply |
Author | |
ana7
Viden/a u gymu Joined: 01 Listopad 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Listopad 2009 at 20:12 |
...
bok ljudi!
...ja sam ana,... imam š9 godina,... š70cm i 66kg,... želim smršaviti i izgubiti što više sala sa svoga tijela i "istesati" ga!... ...zasad nisam u nikakvoj kondiciji,...pa sam od danas pocela vježbati 60min dnevno,...ali tako da rascjepkam tih 60min. ..ujutro vjezbam 20 minuta (secem)..,popodne vozim bicikl 20min...,a navecer joggiram 20min.... nadam se da ce to djelovati barem nesto...,a kasnije cu poceti jace trenirati kada steknem kondiciju... |
|
frane36
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesi li si sredila plan prehrane?koliko kod dobra napravila treningom hranom možeš još više pogoršati pozzz
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla ana7!
Da...prehrana je dosta bitna...pisalo se vec o tome na forumu i siteu...slobodno malo pogledaj i ukljuci se u sve teme. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav ana! yess...pazi na prehranu, to je najbitnije....a onda probaj što više produžit taj trening...20 min je premalo za crobno (ako je neki niski intenzitet)...al brzo ce se ta kondicija poboljšat pa ce to doc na svoje... ..i ovu šetnju (malo bržu) probaj ujutro natašte obavit ako nisi do sad..isto što duže to bolje |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome! Welcome Ana7
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla nam!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Ana
|
|
Knez_
Viden/a u gymu Joined: 29 Rujan 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!!
Najvažnije za pocetak je da imaš volje, ali kao što su vec rekle kolege prehrana je jako bitna..a i mislim da bi bilo bolje da spojiš 2 treninga u jedan crobni od 40 minuta npr.. |
|
ne pijem da te zaboravim, nego da te vidim duplo..;)
|
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosla
za pocetak procitaj FIT/FAQ, tu ces dosta doznati :) |
|
awesome :))
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |