što znaci "dobar dorucak"? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
keyser soze
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Listopad 2009 at 15:49 |
|
U svim uputama za dobru i kavlitetnu prehranu, kombiniranom s tjelesnom aktivnošcu, uvijek se spominje da je neophodan "dobar dorucak". Redovno se nabrajaju namirnice koje se trebaju jesti za dorucak, no nikada nisam naišao na nešto konkretno kako dorucak treba izgledati.
Jel se pod "dobrim doruckom" smatra da se ujutro nakrka do besvjesti, ili je dobar dorucak pomno odabrana hrana, ili je dobar dorucak tocno određena kolicina kalorija itd.? Npr. "za dorucak jesti žitarice, jaja, jogurt, kavu, sok, caj, slaninu, ovo, ono" ... E tu izgubim kompas Spadam u one koji moraju sve procitati, preokrenuti tri puta, pitati na š00 strana da bih krenuo u nešto, pa tako i u ovo, stoga, nadam se da ce netko imati razumijevanja i odgovoriti na ovo.. Puno hvala! Edited by keyser soze |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo ti je jako dobra osobina i evo moš pocet ovdje na forumu |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobar dorucak je š00 grama zobenih sa medom,naribanom jabukom i cimetom i na kraju popiješ whey
|
||
keyser soze
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci, ipak određena kolicina unosa hrane.. to me zanimalo.. Jer cijelo vrijeme sam shvacao tipa "nažderi se ujutro pa ceš jesti manje tokom dana" tnx ;) |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š00 grama je dosta, ali za muškarca u treningu, treba toliko! |
||
keyser soze
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema na cemu
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa to je bome pojacani dorucak.. ja odradim i utege i boks, pa mi je dosta za marendu 60g fitness kruha i š00g purecih prsa..
Edited by davor23 |
||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ili ako nemas whey stuces porciju cevapea u kajmaku sa duplom porcijom luka :)) ja pored zobenih pojedem i 4 bjelanjka i koju vocku :) |
||
awesome :))
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije ti malo toliko kruha, i još prije treninga? pa ja pojedem više i to i bez treninga |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Khm nije da kurim davore |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj opet, vidiš da smo se skoro oko trojke zakacili pa da, malo mi je ovo, za dorucak i još prije treninga - blaženo vrijeme, bar si onda možemo oduška dat :) ovo je jedna feta kruha |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tko od Vas njupa(ne, niste pogodili,ne Mambu)
kruh i maslac/margarin i/ili pekmez/med for breakfast? Meni zna kapnut koji put pogotovo u hladne dane. |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehe mamba, joooj kad je to bilo uuuu niš od toga, zapravo eventualno neki pekmez tipa marelica/šljiva al to je svake prijestupne...a maslac ne mogu ni vidjet od malena :) |
||
||
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
doruckovati prije trcanja jutarnjeg npr. ili nakon.. ? to mi je dilema.
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako je cilj mršavljenje, možeš i natašte ali lagano umjerenim tempom obavezno...
|
||
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |