potreban savjet |
Post Reply |
Author | |
toąa
Viden/a u gymu Joined: 07 Listopad 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Listopad 2009 at 11:58 |
pozdrav svima,ja sam toša imam 24 godine,visok sam 2 m i imam š24 kg.treniram od š4-te godine.samo dizem tegove a slabo se bavim crobnim treningom.do nazad dvije godine bilo je dobro,bio sam "napucan" sa nekih šš0kg misicne mase(obim ruke 46cm,bench š60 kg).osjecao sam se kao leptir .od tada slabije treniram a nastavio sam isto jesti i dobio sam š4 kg ponajvise stomaka,osjecam da sam tromiji i da mi koljena trpe tezinu.brzo se zadisem i ljeno mi je sve.potrebo mi je par savjeta kako da se vratim prijasnjem sportskom zivotu i lijepom izgledu,neki program i savjet da li da uzmem nesto od preparata jer do sada to nisam koristio.
unaprijed hvala forum je extra-svaka cast TOšA |
|
toąa
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hey toša, dobrodošao Mislim da i sam znaš šta trebaš :) Ništa bez rezanja kalorija i crobnog treninga - voliš, ne voliš nema druge. S obzirom da imaš vec neko iskustvo u teretani, ne znam koliko ti tu treba nekih savjeta, vjerujem da tu znaš šta treba? A što se preparata tice...ako misliš na neki fat burner mislim da ti nije potreban, kardio i prehrana ce ucinit svoje. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
toąa
Viden/a u gymu Joined: 07 Listopad 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti moja gym_djevojko,samo mi malo motiva treba,kad krenem nema stajanja.
----------NO PAIN------------- |
|
toąa
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fali vam motivacije? Keep on reading! Malo samoreklame nije na odmet |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
toąa
Post Options
Thanks(0)
|
he he
|
|
toąa
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Toša
|
|
toąa
Post Options
Thanks(0)
|
tnx kate
|
|
toąa
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
The more the merrier |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosao zvijeri.. he he
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Toša, dobrodošao nam!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome welcome!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |