Tuna |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | |
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Listopad 2009 at 20:04 |
evo nakon sto dobijem par odgovora molio bih da se tema izbrise...ovako ja u svom lijepom gradicu nigdje ama bas nigdje ne mogu naci tunu u vodi, nema pa nema...samo jedem k-plus(konzumova ona) u komadima u ribljem ulju, i kad jedem izscjedim sve ulje iz nje (isjedim dushu iz ribe) tako da je skoro suhu jedem ali mi ne smeta ni malo...sad jel valja to ili da je zamijenim nekim drugim obrokom, jedinima mi je opcija da pocnem uzgajati tunu :)
|
|
awesome :))
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma de kakve brige, jedi tu k-plus iako mi je cudno što nemaju u vodi a znam da bi ih trebali imat - nije vrag da su ih povukli. Cijedio bi i vodu tak da..svejedno, ulje il voda. Nije tuna sveta riba, dost je skupa kad pogledaš. Ja ju jedem dost cesto jer nemam šta drugo kupit na x-icu osim tune i to one neke u umaku a jbg
Ak ti se gadi više jest polij ju necim, zacini i tak to |
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ne gadi mi se, zapravo mi je izvrsna, samo pitam da nije malo previse zbog tog ulja sto ostane...uz nju uvjek doda m crveni luk mmmm i paprike i paradajza (lizem prste) :D...samo negdje sam citao npr (posto tuna ima dosta proteiuna i masti oko 20gr na š00 gr) da ne valja kombinirati UH sa mastima jer to stvara naslage...tako da mi je malo zao sto i tu ne mogu tuci rizuu :D
|
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakve masti? Krivo si nešto procitao.. Ona u vodi gotovo da i nema masti, a ovu u ulju dobrano ocijediš i deri. Necete ubit gram dva više masti ak ju kombiniraš s UH-ima... Bilo bi loše da recimo kombiniraš majonezu i rižu, e to je vec UH+M+P |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Di je kupis pomocu x-ice?? ovako je previse davat dnevno š5-ak kn za tunu..
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kod nas u os u kantini u domu. Jedino što je preostalo a da valja. Ukinuli nam svježi sir gadovi jedni.. Mislim mogo bi trošit i na restorane al nemam vremena za to.. |
|
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
dakle mogao bih komotno tunu i rizu, ma procitao sam da ima masti sama od sebe...davore ne kuzim te, ja svoju platim š.89 km ili ti ga 8 kuna š80 grma ili š40 gr tune :)
|
|
|
|
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
evo gdje god pogledam tuna ima 24 gr proteina i 20 gr masti, sad ne znam dal se gubi kad se ocjedi il
|
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
a kod nas u Ri nema... jedino na bjelanjke.. š bjelanjak pecen 30 lipa..
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma da mi vidjet di to gledaš |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.kondicijskitreningsportasa.com/o_savjetizatrening /sastav-namirnica.jpg
ev ga gym...ovo je jedna :D |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
što manje ulja, manje masti ali ovo su ti omega 3, njih se ne moraš bojat
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ulje je ulje :p
|
|
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
ok gym to i pokusavam, a i to sto kazes davore :D
|
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel ima u vašim gradovima digod za kupit Tuna RioMare u vodi 4 kom/š gratis?
Meni je ona najbolja, a pošto ju relativno cesto koristim tako uvijek uštedim na jednoj. Ja sam ju našla u Kauflandu i Mercatoru. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima se para |
|
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |