Kucne vjezbe za prsa |
Post Reply |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Listopad 2009 at 13:55 |
Upravo sam u Puli kod djevojke i nisam u mogucnosti odraditi vjezbe sa utezima za prsa.. stoga se bacam na sklekove itd.. sto mislite o ovim vjezbama za prsa kod kuce:
4xš0 kosih sklekova sa opterecenjem na ledjima od 40-ak kg 4xš0 ravnih sklekova izmedju stolica sa opterecenjem od 30-ak kg 4xš5 dipseva |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam koliko sklekova mozes napraviti ali ne bih savjetovao opterecenje na leđima bas zbog svog naziva.
Radije radi varijaciju sirine polozaja ruku. Edited by Mr G. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
upravo sam pri kraju.. mislio sam da ce ici lakse, ali ne.. he he..
mijenjam sirinu ruku i visinu na kojoj mi noge stoje.. |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
A koliko mozes napraviti normalnih sklekova sa srednjim rasponom ruku? (u sirini ramena)
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
u komadu oko 35.. nisam jak bas na sklekovima i benchu..
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
he he.. vidjeh to.. bas je lik zvijer.. a nemam tu u Puli utege.. tu imam onaj sklekomat.. pa barem imam se za sta ulovit dok pumpam.. ali nemam za dipseve :( |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |