UH |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Rujan 2009 at 13:01 |
e ovako bas me zanima da li mogu dnevno jesti 2 puta zobene pahuljice (doruchak i prije treninga) i nije li problem ako u ruchak (poslije treninga) i veceru(poslije ruchka i jos jednog obroka) ubacim i jedem rizu zbog uh...posto idem na masu ono 4g po kg tjelesne tezine...a ne znam odakle bih jos namirivao toliku kolicinu UH...pa ako ne tko moze jos sta za dodati bogato UH oko 70 na š00 gr bilo bi sjajno
|
|
awesome :))
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš slobodno, iako je najbolji izbor poslje treninga i ujutro.. no još jednom nece škoditi jako, ovisno ipak o metabolizmu i tjelesnom tipu
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
ali sta nije za poslije treninga bolje pojesti brze ugljikohidrate???
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, u pwm-u, ali u prvi kruti obrok idu složeni...mislim da je na to mislio
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesam thnx, gym girl
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde dajte neki dobar primjer dorucka za sutra.. od ovog fitness kruha me boli trbuh.. kakve su zobene smjesane sa svjezim sirom i vodom???
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
probaj |
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
he he.. a reci mi da znam. jer inace imam problema sa trbuhom... nemogu bas sve namirnice jesti pa ono.. da mi nebi pozlilo..
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
pa zato ti i kažem da probaš, otkud da ja znam dal ce ti pozlit mislim da nebi trebalo Davore, ne znam, meni ok |
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ipak danas nisam isao na taj dorucak..vec:
3 pecena jaja, smjesano 200g posnog sira, š00g jogurta, cesnjak i vlasac integralni kruh :D |
|
|
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj brate i ti davore ko tetka kakva (bez uvrede), ne kontam zasto sebi komplicirate, ako ne mozes jesti zobene u vodi ili mlijeku, stavi ih i vocni jogurt bilo kakav i ide ko salata, ako ni to ne mozes e onda j....a buraz
ja u jutro 4 bjelanja i zobene sa bananom i jedem ko zmaj aaaaaa |
|
awesome :))
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Btw u temi receptology sam stavio odlican recept za zobene u kojem se doslovno gušim koliko je fino al jbg, ne cita se |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ma meni bolje pojest 3,4 jaja.. svjezi sir i kruh.. zobene pojedem jedino skuhane na mlijeku i onda zlica meda u to..
|
|
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
tako ih i ja radim plus dodam jabuku i nakon toga whey |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
:D
tako je vec bolje.. ovako ako nije skuhana, nejde mi nikako.. a ja koristim proteinski shake samo nakon treninga s utezima.. inace samo meso i svjezi sir.. |
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |