Karnitin ? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
MaLiBarZu
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Rujan 2009 at 16:28 |
Kao što znate ja sam bio krenuo još u šetom mjesecu vježbat al to je trajalo do sedmog zato što 3 treninga dnevno me stvarno ubijalo i nisam mogao držat više taj tempo,te sam odlucio da cu sredit malo prehranu to sma i napravio....sad tek ce mi se smanjit treninzi plivanja pocinjem u teratanu....
Izgubio sam 5 kila do sad.....i nastavljam,pomalo ispravljam prehranu tak da ide na bolje pomalo... I sad ja pricam nekim prijateljima da cu sad krenut u teratanu i ono standardno whey i kreatin....a on mi reko ma tebi treba kanitin...ja reko oke raspitat cu se pa.... Dali neko zna nešto više o karnitinu? Kolko se doza uzima ? i koje djelovanje ima? Hvala unaprijed P.S. u onih mjesec dana vježbanja pojavile su mi se strije na bicepsima...dali mi možete preporucit nešto da sprijecim ovo ? P.s.(2) znam da neznam naj bolje pisat...vjerovatno cete nac dosta pograšaka ja mislim.. Edited by MaLiBarZu |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
MaLiBarZu
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti
P.S. ispicavam se što nisam malo bolje pogledao po forumu i site-u ...drugi put cu više paziti. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
L-karnitin je jedna od boljih obmana u svijetu fitness-a
zašto? zato jer NE funkcionira uopce |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije samo stvar u tome da ne funkcionira, nego ga zdrave osobe imaju dovoljno u organizmu, pogotovo ako jedu meso.
|
|
www.fitness-trening.com
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ali važno je naglasiti da ne pomaže u dodatnoj mobilizaciji masti, za što ga ljudi uzimaju! |
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prijatelju, nemoj me krivo shvatit, ali nisi u pravu... Ja sam, do duse, uz pravilnu ishranu i manijakalnim treninzima,pomocu ProLab Liquid L-Carnitine, smrsao za 5 mjeseci 38kg. Kad sam poceo vjezbat i uzimat tezio sam šš5kg, sad imam 77kg i prezadovoljan sam... Dobar L-Carnitine ti daje energiju i pomaze u topljenju masti, ali pazi, ako dobro platis, dobit ces dobar suplement. Ne kupuj L-Carnitine od BioTech, koji je jeftin al i ne valja... Znaci, govorim po licnom iskustvu, dobar L-Carnitine djeluje, ali uz dooobar trening i pravilnu ishranu Edited by BorG |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Ono zbog cega si ti smršavio je kao što si i sam rekao dobra prehrana i manijaklni treninzi, nikakav l carnitn
Studija o utjecaju l-carnitina na sportaše |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
+š Borg, svaka cast na mršavljenju ali to nije definitivno zbog l-carnitina vec bih prije rekao zbog vježbanja, i toga jer ti je kao pocetniku sa velikom kilažom to ajmo rec i normalan proces. Još mal središ prehranu i vec si na konju. Tebi se možda potrefilo što si uzeo l-kar baš u vrijeme kad si poceo sa akcijom mršavljenja pa si mu zbog toga pripisao djelovanje. Mogao si tako recimo svaki dan prije vježbanja stavit kamen u džep i na kraju kad smršaviš tvrditi kako je zbog kamena (karikiram). Da je do karnitina vec bi ga svi debeli uzimali i definirali se..ah da, to vec i je tako, samo nekako uvijek vidim da se baš i ne smanjuju i da ga baš punije osobe žele jer je ipak preteško vježbati pa vjeruju u magiju u obliku l-karnitina a pojma nemaju šta je to i koja mu je funkcija. Jednako kao i sok bez šecera..nekako ih najviše uzimaju deblji ljudi da se ne bi umastili od 30kcal više po šdcl, a s druge strane vec narucuju sendvic sa podrigušom i majonezom, il pak pojedu 5kugli sladoleda, il maznu paštetu s bijelim kruhom doma. Jea.. Probaj acetyl forme suplemenata, pa tako i l-karnitina. Je da je skuplje par puta al je bar efektivnije od obicnog. |
|
MaLiBarZu
Post Options
Thanks(0)
|
oke...hvala na svim odgovorima......
onda necemo nikakav karnitin..... idemo po starom, whey+creatin+vježbanje+udri po posnom,tuni i pilecim prsima Hvala još jednom svima na odgovorima... |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
to je najbolji izbor nema na cemu |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ja doma imam kreatin, glutamin i proteine.. i neda cura da pijem.. he he
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
reci ti curi da dođe do mene u scorpion da joj ja razbijem strah |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
ha ha.. needaa.. ici ce na tjelesni :p
ali kad spomenem kreatin.. ona spomene nogu.. he he |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
zašto? |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
a kao da je to nezdravo itd.. radije da ce mi ona kupit dnevno š kg svjezeg sira.. he he.. a od glutamina mi malo pristici dodu..
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |