Kššš;nacno bench š00kg |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Listopad 2009 at 19:21 |
samo da se pohvalim.. danas nakon š0 serija ramena i 6 serija tricepsa... isao sam probat bench, i podigao š00kg 2 puta :D, prvi puta u zivotu..
|
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad castis ???
|
|
awesome :))
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
he he.. bit ce bit.. drugi tjedan idem probat šš0.. samo nek prodje bol u ledjima..
|
|
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
davore bravo ti...
ja sam dizao 90 kg,,,, Sad trenutno 80kg |
|
zeljko17
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka ti cast. Sve najbolje. |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Eh.. nekima je ta stotka zagrijavanje
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cestitam.Samo tako nastavi i rezultati ce sami doci.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo,jedva cekan kad cu i ja moc zasad 75 maksimalno
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Nista ne dodje preko noci.. i ja sam do pred malo bio na 85, pa odjednom skok.. poceo druge vjezbe i podigla se snaga..
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
da , al ti imas bar š5 kg vise nego ja... znan ja da nemoze sve odma triba postepeno
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nema veze moja tezina.. recimo nek je tebi prag od 80,85 ko meni od š00 na benchu.. samo radi osnovne vjezbe da dignes snagu, pa onda ce i bench ici vise..
|
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako nema veze njegova težina? zna se kako se gleda lift, u odnosu na tjelesnu težinu |
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
a vidija si sta radin pisa san ti u onu temu,jedino jos mrtvo nisan ali treban naucit,sutra noge razvalit u cucanj 6 serija
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
E pa tako nastavi.. napredak ce doci.. ja po 3,4 tjedna stojim na istim tezinama.. doci ce s vremenom.. glavno da se drzis programa i to je to..
|
|
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
ali mislin da bi triba minjat program uskoro radin ovaj vec 5 tjedana , a negdi san procita iluvatar je reka da svako misec dana triba minjat
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba, treba :D tako negdje svakih mjesec, max mjesec i pol :D |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |