bubuljice |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
newworldorder
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Listopad 2007 at 19:14 |
|
interesuje me samo jedno: Da li postoji neki suplement koji mogu da koristim a da od njega, kao nus pojavu dobijem bubuljice ? Pitam ovo jer vec imam malih problema sa bubuljicama (na licu samo). Ne mislim uzimati steroide, vec nesto kao kreatin. Da li bi od njega dobio bubuljice (pogorsao stanje).? |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja stvarno nemam iskustva s tim tako da ti ne mogu pomoci....
|
||
Cockzilla
Viden/a u gymu Joined: 17 Studeni 2007 Location: United States Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sta ima jarane? ako imas jos taj problem, bolje idi u solarijum (tanning bed) 2 puta sedmicno, kupaj se svaki dan, pij vode uvijek. Ako ti nevolis ici u Solarijum. Onda idi kupi tablete za bubujice zove se ' Accutane ' Ja, neznam dali to Ima kupiti tamo, probaj otizi tamo u apoteku (pharmacy store or drug store) i provjeri dali oni to imaju. Ako nema tamo kupi ti onda moras ici svoj doktoru da ti napise prescription papir za Accutane tablete da bi mogao dobiti u Apoteku. Probaj i vidi kako ide..Javi nama i reci kako ide
Take care bro! :) |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj, ne bih bas tako olako preporucila tablete za rjesavanje bubuljica.
Prvo vazno pitanje je koliko godina ima pokretac teme? Ako ima manje od 20, moguce je da su bubuljice jednostavno dio puberteta (decki malo kasnije izlaze iz tog razdoblja). I sama sam u to doba imala problema s bubuljicama i proslo je sve i bez ljekova. Ako se radi samo o pristicima i miteserima, mozda ce kvalitetno sredstvo za ciscenje i kvalitetna krema biti dovoljni da rijese problem. Svakako preporucam ljekarnicke marke - Avene, Uriage i sl. Najvaznija je redovita higijena lica! Ako se radi o upaljenim aknama, potkoznim pristevima u velikom broju i sl. najbolje se obratiti dermatologu. U starijoj dobi, "ozbiljniji" pristevi mogu ukazivati na neki drugi problem (hormonalni, probavni, razne skrivene upale, npr. probleme sa sinusima itd.). Ako se pak radi o pokojoj bubuljici, moguce da se lice jednostavno previse masti, a pore lako zacepljuju. Tu opet moze pomoci pravilna i redovita njega, kozmeticar s vremena na vrijeme i tak. |
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma mislim da on nije pitao za ljekove protiv bubuljica, nego dali ce mu uzimanje nekih suplemenata dodatno pogorsat stanje sa bubuljicama. Znaci proizvodi tipa creatin i sl. Ja osobno pijem whey protein i od njega nikad nikakvih problema s bubuljicama, a kreatin sam popio samo jednu turu (koju sam dobio na poklon ) i isto nije bilo nikakvih problema. To su moja iskustva, e sad neznam , vjerojatno to moze bit i individualno, zavisi kako kome. Edited by Ive_ri |
||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, on nije pitao za lijekove, ali Cockzilla mu je iznad mene preporucio tablete Accutane, sto bi moglo biti ekvivalentno Roaccutaneu kod nas, a s time se nije za igrati, pa sam se na to nadovezala. |
||
lost
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bok! ja sam novi ovdje i molio bih vas za jedan savjet sada preko zime se jako malo znojim tako da poslije izlaska subotom i " vrucih i zagušljivih " klubova ,odma mi se pojave neke sitne akne,,,mislim da mi nastaju od znojenja u prljavom okruženju. Pa me zanimalo imate li neki pametan savjet protiv toga i da li bi mi bilo bolje kad bi vjezbao sa kucnim biciklom u sobi da se preznojim i tako dam koži da diše iako ce mi opet poslije znojenja neka iskociti. Tako da ni sam ne znam. MOLIL vas za iskusne savjete.hvala |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tjelovježba je uvjek dobra, no ono što bi ti ja preporucio je da redovito cistiš lice, gelom za pranje lica.. jednostavno opereš s tim lice ujutro i navecer da ocistiš prljavštinu iz pora
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nadovezat cu se na Illyja Apoteke su prepune jako kvalitetnih preparata za tzv. necistu i masnu kožu lica-od krema do gelova i pjenica za cišcenje. Mislim da samo izbijanje prištica najviše ima veze, kako rece Signorina, s hormonalnim promjenama u bilo kojoj dobi. Vrlo su korisni preparati na bazi termalne vode (npr. Uriage, Avene i Vichy)pa se raspitajte opet- u apoteci. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo ovi preparati koje si ti navela su poprilicno skupi, ja savjetujem da prvo proba s obicnim gelom za pranje lica, meni je recimo bio odlican nivea young - plavi onako
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitanje za naše cure:
Vec neko vrijeme koristim Neutrogenu Visibly clear svako jutro i vece.. i ne znam što bih mislio o njoj Dojam je da dobro uklanja mitesere i mini bubuljice, ali upaljene akne (npr. na celu) kao da samo još bolje "potpali". Ima li neka od vas iskustva s ovim, ili neki/e bolji/e proizvod/e da preporuci ? (Inace mi je koža OK, samo se s dekstrozom borim!) |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što se mene tice,najvecu ulogu u cistoci lica su imali
losioni. (gelovi 0 bodova ) meni je ovo jaako pomoglo: (i za isušivanje i sprecavenje svakakvih prištica i da mi iz masne kože dođe do normalne kože); http://www.pharmazon.gr/images/cleanance_purifying.jpg p.s. ima 2 sloja-bijeli i prozirni (bijeli je za matiranje,a prozirni za cišcenje) Edited by evica |
||
Signorina
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, nije ova neutrogena baš nešto. Ovaj sa slike je piling koliko vidim, a to ne treba koristiti svaki dan. Da, uklanja mitesere kao što primjecuješ, ali upaljene akne raspali jer ih iziritira dodatno (skida zaštitni sloj kože i potice bakterijske upale na aknama koje su ionako osjetljive). Piling je dovoljno koristiti svakih š0-ak dana. Ova linija koju je Evica stavila je prva liga, i ja je preporucam. Jest da je skuplja (svaki proizvod je cca š00 kn), no traju i traju i zaista pomažu. A od jeftinijih stvari, za mušku kožu tvojih godina, možda Garnier Pure liniju da probaš ili Nivea Young, ali ne piling nego neki blaži gel. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha, eto kad se muško uhvati kozmetike.. više problema nego koristi Mislim da sam taj Nivein gel jednom dobio na poklon i da sam bio zadovoljan. Potražit cu u DMu ovih dana. Znaci, da vidim jesam li dobro shvatio, recimo Nivea gel svakodnevno (prije spavanja?) a pilinge svakih š0-ak dana ?! |
||
Signorina
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je. Gel možeš i ujutro ako ti se koža umasti preko noci, a navecer svakako da ocistiš ono što se u toku dana nakupi.
Možeš i neku kremicu koristiti ako ti se da, npr. nivea young iz iste kolekcije. |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kupit cu oboje ovih dana, pa ti se javim! Btw. otkako sam grožđani iz PWMa zamijenio bananama, svih mogucih piknjica na licu je 90% manje.. kako i treba biti. Edited by Lega |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |