New Posts New Posts RSS Feed - Trebam pomoc za jelovnik
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Trebam pomoc za jelovnik

Post Reply Post Reply
Author
mahmer View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mahmer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Trebam pomoc za jelovnik
    Posted: 27 Listopad 2009 at 13:56

Ovako, trenutno sam na masi i jedem dosta toga ali ne dobivam mišica nego dosta masti pa me zanima šta da jedem da je dobro a ima puno kalorija da povecam kilažu? Ako netko ima nekakav jelovnik pa da mi stavi šta da jedem, hvala!

poZZ!

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Listopad 2009 at 13:58
pa cuj.. ovisi sta jedes.. za masu ti i dalje moras pazit koje namirnice unosis, a ne trpat sve u sebe.. i dalje to ostaju integralni UH, nemasno meso itd.. samo povecas doze.. i jos ubacis uz proteine i dekstroze, kreatin!!... i to ti je to..
Back to Top
mahmer View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mahmer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Listopad 2009 at 14:11

Originally posted by davor23 davor23 wrote:

pa cuj.. ovisi sta jedes.. za masu ti i dalje moras pazit koje namirnice unosis, a ne trpat sve u sebe.. i dalje to ostaju integralni UH, nemasno meso itd.. samo povecas doze.. i jos ubacis uz proteine i dekstroze, kreatin!!... i to ti je to..

Thnx! Samo meni su tako rekli da na masi jedem što hocu da se mišici razviju a na definiciji jedem upola manje i dodam lkreatin.

Ali još me nešto muci, gdje kupujem taj integralni kruh i koliko dođe?

šta je desktroza i kako da od toga dobijem na kilaži? Gdje to kupim?

Back to Top
dianna View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dianna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Listopad 2009 at 14:28
Ajd napiši jedan jelovnik da vidimo šta jedeš?
Back to Top
mahmer View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mahmer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Listopad 2009 at 14:34

Ujutro kad se dignem pojedem cornflakes s mlijekom i pojedem kifle s paštetom

Onda rucam šta mama skuha. Pa iza toga jedem sendivc koji si napravim. I onda opet iza toga jedem bjelanjke sa tijestom pa navecer pojedem ili tunjevinu ili svježi sir sa kruhom i pekmezom i prije spavanja shake od banana, mlijeka, bjelanjka i meda.

Tu i tamo pojedem cips, cokoladu il kolace. Sokove pijem bez šecera (kao coca cola zero) one jer su mi rekli da su manje opasni.

šta bi mi savjetovali?

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Listopad 2009 at 15:14

Originally posted by mahmer mahmer wrote:

Thnx! Samo meni su tako rekli da na masi jedem što hocu da se mišici razviju a na definiciji jedem upola manje i dodam lkreatin.

Wrong. Nikako ne jedeš što hoceš. Kod prehrane za masu i definiciju osnovna je razlika u ugljikohidratima - kod mase ih povecavaš, kod definicije ih smanjuješ i baziraš se na proteinima i mastima. Ostalo je više manje isto. I ne moraš dodat l-karnitin (kreatin je nešto drugo) nego dobar kardio trening - to ti je dovoljno.

Ali još me nešto muci, gdje kupujem taj integralni kruh i koliko dođe?

Ne vjerujem da ga ne možeš naci tamo gdje kupuješ obican kruh

šta je desktroza i kako da od toga dobijem na kilaži? Gdje to kupim?

Dekstroza je jednostavni ugljikohidrat koji ti je potreban nakon treninga da ti nadoknadi izgubljenu energiju i omoguci pospremanje aminokiselina iz whey-a (ukoliko ga piješ) u stanice mišica. Možeš ju kupit u dm-u kao grožđani šecer. Puno se pisalo o njoj ovdje pa si daj malo truda, ok?

Ujutro kad se dignem pojedem cornflakes s mlijekom i pojedem kifle s paštetom

Onda rucam šta mama skuha. Pa iza toga jedem sendivc koji si napravim. I onda opet iza toga jedem bjelanjke sa tijestom pa navecer pojedem ili tunjevinu ili svježi sir sa kruhom i pekmezom i prije spavanja shake od banana, mlijeka, bjelanjka i meda.

Tu i tamo pojedem cips, cokoladu il kolace. Sokove pijem bez šecera (kao coca cola zero) one jer su mi rekli da su manje opasni.

šta bi mi savjetovali?

Savjetovala bi ti prvo da se ozbiljno baciš na citanje tema, a onda da drasticno preokreneš ovaj jelovnik. Prvo sredi dorucak i makni ovaj shake prije spavanja.

Sad malo gledam, od š2. mjeseca si registriran tu, pa zar baš ništa nisi procitao i naucio do sad? joj joj joj  

Edited by Gym_girl
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
mahmer View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mahmer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Listopad 2009 at 15:20

E hvala Gym_girl

Heh pa da, jesam registriran ali nisam baš citao jer nisam stigao a sad sam vidio da moram mal pocet ozbiljnije vježbat i hranit se pa sam se javio jer mi treba pomoc oko toga. Imam mišica ali i sala nešto pa bih htio dobit još mišica ali bez sala.

Sad ne znam za kruh, moji kupe u pekari a tam da onda pitam za taj integralni? Probat cu pa javim.

Ok a gdje da nađem tu o toj desktrozi? Kako to uopce izgleda u DM-u? Jel se pije sam iza treninga ili?

A probat cu ja izmijeniti sam da mi netko da upute kako i šta pa cu se držati toga.

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Listopad 2009 at 15:36

Hehe...nisi stigao ili ti se nije dalo?

š. pwm

2. piše grožđani šecer, 500 g - plava kutijica

3. da, samo iza treninga

Upute su ti vec dane, samo trebaš malo volje - na posao 

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
mahmer View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mahmer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Listopad 2009 at 16:25

Ok, citat cu pa ak me šta zanima pitam!

A dotad može netko stavit nekakav jelovnik pa da znam otprilike šta da jedem

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Listopad 2009 at 16:27
koliko si visok, kg, god??
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.