Pozdrav! :) |
Post Reply |
Author | |
Silence
Viden/a u gymu Joined: 27 Listopad 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Listopad 2009 at 23:45 |
Dakle, za pocetak - ja sam Silence, imam 2š godinu i žensko sam. Nikad se nisam bavila sportom cak ni rekreativno, sve do ovog ljeta kada sam odlucila zapoceti necime se rekreativno baviti. Vježbam oko 4 puta tjedno, od cega 30 min crobno (niskog intenziteta najcešce ili, kada je toplo, odem trcati) i zatim ancrobno (ispricavam se što ne poznajem ispravniju terminologiju):
- sklekovi (sa šire i uže postavljenim rukama) - klasicni trbušnjaci - trbušnjaci s nogama u zraku gdje laktom doticem nasuprotno koljeno - duboki cucnjevi - plie (odnosno ono što tracy anderson tako naziva) - podizanje zdjelice s poda - podizanje noge u stranu i u zrak dok si na koljenima. Molim da mi savjetujete ako nešto krivo radim te mi kažete na cemu moram poraditi. Vježbam doma ili u prirodi jer nisam fan teretana. Imam oko 64 - 65 kg na š, 70 cm. Hvala na pomoci unaprijed! Također, molim da me savjetujete kako se hraniti, obzirom da ne jedem meso. Edited by Silence |
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome....sacekaj malo strucnjake i dobit ces sve odgovore
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
p.s. uploduj slike putem postimage...ove nerade..izvoli link..
PostImage.org - Image hosting service for forums |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |