Pozitivna energija |
Post Reply |
Author | |
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2007 at 13:10 |
Samo sam htjela podijeliti s Vama moju pozitivnu energiju i eventualno potaknuti sve one koji razmisljaju da li se baviti nekom vrstom fitnessa ili ne , da se svakako odluce za!
Od kad konstantno treniram , bar 4 x tjedno, osjecam se fantasticno, preporodjena sam i jako zadovoljna! Vjerujem da i ljudi oko mene osijecaju moju pozitivnu energiju, pa je evo dijelim i s vama! |
|
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moze....ajmo se svi grliti
|
|
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
grupnjak |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
AnimaL
Viden/a u gymu Joined: 30 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma svakako...
mislim da se svaki covjek bolje osjeca, ako napravi nesto dobro za sebe i naravno jos kada sam vidi svoje rezultate napretka, samopostovanje raste abnormalno... |
|
Shut The f**k Up And Train
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jupiii
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
nevjerojatno je dobar osjecaj kad se istusiras poslije treninga i osjecas neku posebnu radost i zadovoljstvo u sebi ! I tijelo je takodjer fino zategnuto i osjecas se jace i bolje , to je osjecaj zbog kojeg se ide na trening i zbog kojeg se trenira! Takodjer se malo ispuses i psihicki odmoris tako da je nakon treninga stvarno ono " u zdravom tijelu zdrav duh"
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, super.. Kad te neko nazhivcira, odesh-izbachish tu negativnu energiju iz sebe i vratish se nov.. Ja se super osjecham kad vidim da sam dala šš0% sebe na treningu, bude teshko, al'.. nema ljepseg osjecaja
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam valjda zakasnio na orgije?
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
lol
|
|
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nikad nije kasno!
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aha, najprije se pocinje sa grljenjem... Ajde dobro...
|
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |