pozz! :) |
Post Reply |
Author | |
*honey*
Viden/a u gymu Joined: 02 Studeni 2009 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Studeni 2009 at 12:01 |
Pozdrav ekipa!
Vec duže vrijeme citam ovaj forum i danas sam vam se (konacno) odlucila pridružiti. Iz jednog sam mjesta blizu Osijeka. Mogu reci da sam ovisnik o vježbanju. Jednostavno ne bi mogla zamisliti svoj život bez vježbanja! Od svoje š2.godine bavim se nekom tjelesnom aktivnosti. Trenirala sam rukomet, jedno vrijeme vježbala doma (jer u mome mjestu nema teretane), trcala, vozila biciklu, plivala i tako, svašta nešta Odkad sam krenula na faks, krenula sam i u teretanu. što mi je bila veeelika želja! U pocetku sam se bavila crobicom, a sada fitnessom. Nekako mi bolje odgovara. Nemam problema s tjelesom težinom. Prehranu sam sredila. Buduci da sam vec više puta prošla ovaj forum i druge slicne stranice neko osnovno znanje imam, al rado bi ga proširila, tako da sam se sad ozbiljno bacila i na proucavanje razlicite literature o prehrani i vježbanju...i aktivno prikljucila vama. Eh da,još jedna važna informacija o meni-mezomorf sam Toliko o meni za pocetak |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav legice!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
vježbanje je jedina ovisnost koju podržavam dobrodošla honey, svaka cast na aktivnom nacinu života, na pravom si mjestu :) Drago nam je da si tu i nemoj ostat samo na predstavljanju, piši nammmm! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Honey! Poletno si krenula u sudjelovanje na Forumu, nadam se da ceš i ti nas puno toga nauciti, a znanja sigurno imaš kad se toliko baviš i, što je još važnije, voliš baviti fizickom aktivnosti. Vidim, i literatura se proucava, dakle, odlican start na Fitness.com.hr! Veselimo se raspravljanju s tobom |
|
*honey*
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima na dobrodošlici! Lijepo je biti clan fit ekipe
@ Lega- Pozdrav lega! @ Gym_girl- također! Naravno da necu stati samo na predstavljanju i da cu vam pisati, zato sam i postala clan ovog foruma @ Kate- Svi mi volimo, zar ne? Kad se jednom navuceš, više nema nazad Pa..raspolažem određenim znanjem,ali još je jako,jako puno toga što bi trebala i što želim nauciti! Zato sam se ozbiljno i uhvatila toga I…također se veselim raspravljanju s vama! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
*honey*,
dobro nam došla! Ukljuci se u sve teme! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdraaav slavonko od još jedne
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nam dosla...uzivaj s nama...
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
*honey*
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |