Motivacija |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Hope
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2009 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Studeni 2009 at 13:20 |
||
Bok!
Ne znam dali ova tema vec postoji,malo sam je tražila ali ne vidim pa evo otvaram novu temu! Motivacija- to je nešto s cim se borim u posljednje vrijeme..... Kako se motivirati na vježbanje i odlazak u teretanu? Zbog hladnoce bih najradije ostala doma i utoplila se i gledala tv.. Ako netko ima nekakav dobar savjet ili iskustvo za podijeliti bila bih zahvalna!! |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hope
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dobar clanak!
Thanks! |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kiss Sis! e sad cu ga i ja procitat malo, sutra trening, a klonuh duhom
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Right back at ya! I ja cu morat ponovit gradivo; otkad su se ove kiše stuštile na grad, cijeli dan mi prođe u polusnu (i bolovima u kicmi, zglobovima i teškom disanju od stalnih 99% vlage u zraku ) |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Lega, very good ali ova nam je motivacija - kako bi ena rekla - za nešto drugo, a ne za ic lomit željezo...il druge rekvizite cure, možda ce ovo pomoc: ovo me motiviralo za danas
ouch neeee daaajjj see, beat that!!! Edited by Gym_girl |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Hope
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovo su stvarno opasne slicice!!!!I prilicno motivirajuce! Edited by Hope |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hope ma pusti slicice, si vidjela video?
|
|||
|||
Hope
Post Options
Thanks(0)
|
||
misliš video sa ovim golišavim tipovima koji pokazuju svoje mišice?
|
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Fajtam, fajtam, Gym Eto, jutros konacno sunce i sad se vratila sa 45 min- š h brzo-srednjebrzog hoda. Najviše su me oraspoložili nedavni komentari nekih mojih pajdaša koji su rekli da se u moru ljudi odmah kuži tko sam ja-jer samo ja "marširam" ko da je brzi maraton u pitanju Lakše je uz moralnu podršku Thanks |
|||
Hope
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo tako i dalje,nedaj se!!! |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hope, dobro si si nick odabrala Daješ ljudima nadu Thanks for moral support nr.2! Mene inace oduvijek i uvijek zezaju ti glupi zimski zdravstveni problemi, ali pokazat cu im zube |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hope, nouuu, ovu tetu gledaj, klik! --> ovo me motiviralo za danas bome me motivirala, sad je pao takav trening da se noge tresu :))) Kate pokaži ti tim zdravstvenim problemima ko je captain on the board! |
|||
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ou Yeah! Dat cu im ovako I ovako... A s obzirom da sam se nekad bavila baseballom, najbolje ce mi ici ovako... Edited by Kate |
|||
Hope
Post Options
Thanks(0)
|
||
Bravo curke!
Drago mi je da pružam moralnu podršku! š:0 za naporan rad u teretani, a ne izležavanje i grickanje cipsa i debljanje!!! |
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |