Nova god. 2009 - planovi? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Studeni 2009 at 20:45 |
Fitovci,
lagano ali sigurno se bliži...kaj planirate za novu godinu? Vjerojatno necete biti u gymu, pa ajmo razmjeniti ideje.. Da li netko planira putovati i gdje? Kakva su putovanja ova - Prag, Bec, Budimpešta i sl - jel netko bio? Koje agencije su ok? Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
bettyboop
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Budimpešta me ocarala u periodu Božica kad asam imala natjecanja u to vrijeme gore...predivna grad samo kaj nitko od njih ne zna niti jedan drugi jezik dobro osim mađarskog....išla sam u privatnom aranžmanu i ne znam preko kog je ok...U Becu mi je rodbina, tocnije bratic vaterpolista...ako ce trebati koja informacija pitam iz prve ruke...lijep grad ali Budimpešta po meni No.š!!!...u Pragu nisam bila....
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh, baš mi padaju neke lude ideje na pamet - ne znam da li da idem u Tunis, u Firenzu do frendice ili na skijanje........
|
|
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
zoki moj ti je savijet pariz za novu...
špica.... ili barca |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |