Mini FAQovi |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Studeni 2009 at 22:14 |
|
Poceo sam raditi na ovome..
Sve komentare molim ovdje kako cu dodavati mini FAQove u podforume.. Prvi je dodaci prehrani. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je to! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
.. sutra ga još nadopunim multivitaminima i ostalim.. ovo je dobar start! |
||
|
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
svaka cast...to vecini treba na pocetku kao i meni sto je trebalo...
|
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dodano i u podforum Nutricionizam - link .
Mislim da sam jako puno toga "pokrio", ako je promaklo nešto što newbovi vole -> vicite! Edited by Zoki |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno si napravio..Mnogima je sada olaksano pretrazivanje informacija..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još slijedi sada "dijete", i cijeli podforum "vježbe" .. |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dijete su ipak ono sto vecini treba.. jer vecina nas smo endomorfi i vodimo borbu sa kilogramima.
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iluvatar je dodao danas (Gymka je kreirala tekst) jasno i glasno obavezno štivo, za citanje prije postanja:
Obavezno procitati prije postanja Vjerujem da ce ekipu ovakve stvari ponukati da u samom startu prouce malo tematiku, potrude se i tek onda krenu tražiti od nas odgovore. Gomila toga je vec odgovoreno.. Danas / sutra cu dodati FAQ u podforum Vježbanje i također tamo zaljepiti ovakvu naznaku za obavezno citati prije postanja.. |
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlican potez.
|
||
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super.Nego možda bi isto tako bilo dobro da recimo neke od cura npr.theia,gym girl i naravno još njih koje znaju kako do dobrih rezultata napišu svoju prehranu ali tocno kroz jedan tjedan što jedu i kako vježbaju.Smatram da bi nekima dobro došlo jer je uvijek lakše kad vidiš nešto tako i odmah znaš da djeluje i da su to stvarni ljudi postigli svojim radom.šta mislite?
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki, nadam se da mi trud nije bio uzalud Janja, no problem - ovih dana cu složit neki blog . Ali imaj u vidu to da smo svi razliciti. Ja toliko to naglašavam jer je to zaista bitno. Ono što je kod mene djelovalo, kod nekog drugog možda nece. Ja sam stvarno dugo vremena posvetila traženju sebe kako u prehrani, tako i u treningu i to traženje još traje jer je, kad prođe ona pocetnicka boom faza, sve teže pogađati tijelo - stalno treba izmišljati nešto novo. Ali evo, potrudit cu se napisati nešto, uostalom znam i sama koliko su mi pomogla iskustva drugih, kod svakog neka sitnica tako da.....u sljedecem blogu ti ispunjavam želju |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trud nije bio uzalud. A ovo što se tice plana prehrane i treninga - dobra ideja! Eto Gymka ce prva krenuti pa cemo ostali za njom.. Edited by Zoki |
||
|
||
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto super.Ipak nek bude crno na bijelo
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |