Zelim smrsaviti, pomagajte |
Post Reply |
Author | |
Sandro_15
Cita FAQ Joined: 11 Studeni 2009 Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Studeni 2009 at 08:53 |
ljudi zovem se sandro imam š6 g i malo sam trunto imam desetak kila viska zelim da smrsam i da dobiejm misice sad dok je zima idem u teretanu svaki dan po 2 sata najmanje treniram nogomet 2 puta sedmicno u sali jer je zimski period subotom sam uvjek na igralistu zanima me kako da se hranim....
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sandro malo si trunto i za preletit po temama prije nego postaviš pitanje.... ne moraš cak ni ic toliko daleko za pocetak, samo u temi ispod ove tvoje imaš linkove na clanke koji bi ti mogli rasvijetliti neke stvari.. Ovako bezveze krcimo prostor sa jednim te istim temama, ne samo da je nepregledno nego i nepotrebno.. ajmo se dogovorit, uzet ceš si malo vremena za prostudirat naše savjete, a onda se vrati sa nekim konkretnim pitanjem ako ti bude još štogod nejasno, može tako? Hvala Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ne idi svaki dan u teretanu, vec 3 puta tjedno
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Može i 4 puta ako paz što radi i što jede
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, samo da ne radi svaki dan utege kako je on napisao..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |