Trudnica u teretani |
Post Reply |
Author | |
leena
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2009 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Studeni 2009 at 13:51 |
Dobar dan,
ja sam jedna trudnica koja krece s vježbanjem (trudnicki program). Zanima me da li uz to smijem koristiti i kardio sprave? Npr. 2x tjedno vježbe za trudnice i šx tjedno kardio trening (traka). Nisam sigurna kojim tempom da krenem, obzirom da sam trenirala do pocetka trudnoce, a sad vec 6 mj. ništa. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imamo koristan clanak na tu temu koji ce ti vjerojatno dati sve odgovore:
Vježbe i savjeti za trudnice Pitaj ukoliko ne pronađeš odgovor. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
leena
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljivi clanci! Hvala puno na odgovoru.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu. Slobodno ostaneš aktivna na forumu i kažeš nam svoja iskustva s treniranjem u trudnoci. |
|
|
|
leena
Post Options
Thanks(0)
|
Može, danas krecem s prvim treningom... Nadam se da cu ga uspjet odraditi do kraja pošto sam vec ko bacvica!
|
|
bettyboop
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako mama mogu samo reci da je to jako dobro ali da ipak budeš na oprezu...ja sam preko noci završila u bolnici....sretno i javi kako je prošlo...baš me zanima z aubuduce...jel planiram još kojeg bebaca...hehhehee
|
|
leena
Post Options
Thanks(0)
|
Bila sam i fakat je bilo super. Vježbe su bazirane na istezanju na velikoj lopti, zatim vježbe na prostirci s bucicama i završno istezanje.
I naravno obavezno pravilno disanje. Meni je to malo staticno pa cu ubaciti i koji "trening" lagane šetnjice na traci ili orbitrek (mada sam prema njemu skepticna zbog trudnoce) Jedino s cim sam oduševljena je pilates lopta. Nikad mi nije toliko godilo sjedenje i vježbanje na lopti. Prije trudnoce sam je totalno drugacije i koristila i doživljavala. |
|
bettyboop
Viden/a u gymu Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
super.....baš mi je drago...pazi se mamica i samo polako....
|
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz!I ja sam trudnica,inace fitness i osobni trener i nažalost radi komplikacija u trudnoci moram strogo mirovati.Super ja ako možeš vježbati,naravno pod strucnim nadzorom ali za cardio sprave pamet u glavu.Steper,orbitrec zaboravi..cak i traka zna biti zeznuta (trbuh i ravnoteža)pa pazi da ne bi pala.Radije izaberi šetnju uz Jarun,po ravnom i na svježem zraku.Koliko god mi mislile da smo fit i snažne ipak se trudnoca ne zove bez razloga drugo stanje.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |