Kreatin |
Post Reply | Page 123 16> |
Author | ||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Listopad 2009 at 15:19 |
|
ovako zurim na fax pa cu na brzinu probati objasniti sta me muchi...imam 75 kila i hocu da skocim na 85 ali cini mi se da tesko ide bez ikakvih dodataka prehrani. Odem ti ja u svoju gym i pitam svog jarana koji tamo radi kako sta, reko ja njemu ja bih whey protein...a on mi savjetuje da uzmem Fast Gain i kreatin da te ih kombiniram ako hocuna masu, a kad budem ishao na defku da predjem na whey protein i kreatin ako hocu. Prvo bih trebao koristi fast gain jedan mjesec a drugi amino kiseline + kreatin. Ono sto me brine ovdje jeste upravo taj kreatin, cuo sam dosta loshih prica o njemu, koliko to tacno, neam pojma...ukoliko prestanem koristiti kreatin nece li biti nekoh nuspojava ili ne znam nesto slicno...eto toliko za sad...pozdrav
|
||
awesome :))
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nece ti biti nista.. ne brini oko toga.. slobodno ga pij..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Upravo to A taj jaran mnogo pametan cim savjetuje gainere za masu a whey za defku Drž se ti foruma i onog što tu procitaš, hebo te zatucane krkane |
||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma rekao je on isto da pijem whey sad za masu, ali sam ja rekao da nemam para, ne mogu uzimati tri preparata, nikako da mi dati konkretan odgovor samo kolisite...jel dobro za masu taj fast sta vec plus kreatin plus sopanje kod kuce...nuspojave kod kreatina, ajmo zivnite malo :D |
||
|
||
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
|
zapravo sta mi vi savjetujete, kad hocu da nabijem š0 kila, sta od preparata koristiti,,,whey mi izadje oko š50 km i moze biti 30 mjeseca...ajde pisite
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Whey nije za masu nit definiciju, jer onda bi isto tak i bjelanjak mogao biti za masu a piletina za definiciju..nema smisla jel, jedan te isti qrac. Whey je whey, izvor bjelancevina. I cemu traganje za famoznim preparatima? Ustvari, kad te taj frend vec savjetuje neka te onda uzme na svoju ruku i nek te vodi pa se javi za koji mjesec ovdje sa problemom - "dobio sam š0kg i umastio se ali bi se sad htio izdefinirat i koje mi preparate preporucate??" Kreatinom navuceš vodu, kad prestaneš uzimat, vrati se na pocetno i eto ti. To je sva filozofija. Znaš koji su izvori UH-a? Htio bi rasti? E pa izvoli onda |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bas.. ja sam od kreatina dobio 6,7 kg u 8 dana.. i par cm posvuda, ali sve je palo kasnije.. tako da nema nis od toga..
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko si onda to uzima. ja cu sad kad potrosin ovo sranje od myomaxa sta su mi ga debili preporucili a nisan dobija nista na masi u misec i po dana a jos se prejedan ka kreten napravit pauzu š0ak dana pa cu vjerojatno na onaj nacin prvo loading onda pomalo pa stanka i tako.
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa tako napravi.. dnevno 20-30 g kreatina sa dekstrozom tih tjedan dana... i pij oko 7,8 L vode.. i to ti je to...
|
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema potrebe da se kreatin pije sa dekstrozom, plus 5 grama svaki dan je najbolja opcija
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne nužno, ali neki UH uz kreatin je "must have" Al ak uzmeš tu svakodnevnu opciju onda naravno uz dekstrozu il neki drugih uh ako je dan bez treninga |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislio sam dekstroza sa proteinima..a kreatin uz to.. dobro da si uletio ma ja sam pio dnevno po 20g.. nekad po 30,40... tih 5 kao da mi ne djeluje.. |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
5 ide svaki dan bez iznimke.. cjelo vrijeme :D
i neceš nakupiti toliko vode ali djelovat ce kako treba ;) što se tice dekstroze s kreatinom, to sam napomenuo jer je postojala prije prica da šeceri poboljšavaju resorpciju kreatina ali izgleda da nije istina |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja imam doma kreatin.. ali necu ga vise.. pristici ipak dolaze...
|
||
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo bas sam poceo i ka uzimati kreatin...i kako ste rekli treba minimalno 3 l vode piti sto i pijem...ali i mnogo cesce idem u wc vrsiti nuzdu...vishe mi ide na zivce stalni odlazak u wc, jel to normalno ili je do vremena ovog i prehlade, pa i mjehur malo proradi :)
mislim ako je kreatin zadrzava vodu u misicima...ja na jedno konzumiram vodu a drugo je izbacujem...to mi nije jasno nikako, postizeli se zeljeni efekat s tim |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam za stalne odlaske u wc.. nek te to ne brine.. bubrezi moraju radit.. ne moze se sva voda zadrzat, jer zamisli koliko bis onda nabujao.. samo ti nastavi tako i biti ce sve super.. |
||
|
||
Post Reply | Page 123 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |