Riba |
Post Reply |
Author | |
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Veljaca 2007 at 11:02 |
Koliko ribe pojedete u jednom tjednu? Ja pojedem dvije konzerve š80g tune u ulju (s time da svo ulje iscijedim), i jedan dan u tjednu imam riblji rucak... lesadu, brudet ili ribu pecenu na tavi. Uz ovu trecu varijantu imam "umak" od maslinovog ulja, s nasjeckanim persinom i cesnjakom. (Lesada = kuhana riba i krumpiri preliveno maslinovim uljem i paprom) |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tunu skoro svaki dan (isto iz ulja), i 2 puta tjedno ribu. Najcesce na gradelama i to pretezno srdele (kreljica ribe) , lignjice, i ostalu ribu, ovisno sta imaju na trznici.
Ali srdele obozavam. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja jedem dva puta tjedno ribu, i to raznovrsno, neki puta lignje, pa tunu, pa pismoje, oslice sve pomalo
Lignje obozavam |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne jedem nikakve vrste ribe ni morskih plodova.. znam da mi to ne valja, al shta chesh..
|
|
Bobo
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tunu konzumiram 2-3 puta tjedno a jos se zna zalomit da pojedem neku drugu ribu kroz tjedan.
|
|
mortisha
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
tuna- rio mare sa maslinovim uljem + riba koja se nadje na pjaci u subotu Sta mislite jeli opravdana skro trostruko veca cijena rio mare tunjevine od one K plus? To su neki komadici koji plivaju u ulju i moras iscjedit pola gambele prije jela dok je u Rio mare stvarno lijepi komad tunjevine sa sasvim malo maslinovog ulja...ne cini mi se da bacam pare uzalud ili...? |
|
Zoran89
Viden/a u gymu Joined: 26 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedem skoro svaki dan tunu...
a sto se rio mare tice...cijene nije opravdana...preskupa je rio mare, ali je najbolja !!! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |