Muzika i trening |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Studeni 2006 at 23:23 |
Koju muziku preferirate dok vjezbate ?
Osobno mi pase sve osim neke laganice (soul, jazz ..) i hard rocka (metal) . Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako radim neke repetitivne vjezbe ... trbusnjaci, utezi.... onda dobro dodje i takva glazba, uglavnom bilo sta s radija sto ima stalan ritam, recimo uz neki rnb hit rado vjezbam
A dok se zagrijavam - trcim na mjestu - uzmem mp3 player i pustim si neku energicnu ili emotivnu pjesmicu - tako mogu u miru razmisljati, citaj: mastati o velikoj zaradi, savrsenom tijelu, zeni koja te obozava bez da ulazes trud u vezu (moguce ako imas ove prethodne dvije stvari hehe) .... to me odmah fino motivira da maksimalno odradim trening koji slijedi |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tehnao ili nesto s jakim basommmm-bum bum bum bum bum(samo neka lupa)
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
melodic Drum and bass
http://www.newgrounds.com/audio/view.php?id=š98486&sub=š2922 Chaoz devotion Kad bi glazbom morao izraziti kako izgleda moj trening ovaj glazbeni uradak bi to savrcno opisao. |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
nista od turbo folka u teretanama
EDIT: maknut caps Edited by Zoki |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uz crobik mi najbolje pase nekakav densic, koji inace ne slusam, ali ima dobar ritam za crobik koreografije i daje neki poticaj za ispucati se. Uz pilates mi najbolje pase lounge, Gotan Project i slicno, ili neke laganice, ovisno o raspolozenju i vjezbama. Joga samo u muzici uma svog naravno. |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
kod mene u teretani-tv sa satelitskom i onda viva ili mtv..i stalno se jedni te isti spotovi vrte naravno.. al' ne obracham ja preveliku paznju na glazbu dok treniram..nije mi tako vazhno opche shto svira.. jedino kad je kakva vazhna tekma (kao rukomet negdiprije), onda se ne mogu odvojit od bicikla =)
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kod mene pustaju muziku na zvucnike i nema tv-a al bolje da nema onda bi se samo svako malo gledao tv
|
|
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
Techno...najbolji ritam...tjera me naprijed.
|
|
karmen
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
maloprije sam procitao da je trening sa muzikom u usima puno ucinkovitiji od treninga bez muzike to jest treninga u tisini......narocito se to odnosi na osobe koje trce ili setaju u prirodi,,kazu da da se puno vise istrci ili predje..
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Volim neki mix rocka i rapa, to mi je pravo...
Djeluje mi sirovo i motaju mi se po glavi slike hard core treninga na pravim spravama. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se da je trening sa muzikom ucinkovitiji zato jer onda zapravo pomices sebi granice jer ne mislis toliko na ono sto radis!
Smatram da je trening puno ucingovitiji s mjuzom i to nekom zescom |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajd zamisli trening uz narodnjake
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
sevdalinke...
|
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
heheh ne mogu zamislit ono da dere lepa brena i da treniram Koji bi to smijeh bio |
|
elated
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja dok trcim mp3 u usima i punk rock,sto zesce to bolje,zamislis se da si na koncertu i skaces medju ljudima,nema boljega
mislim svako ima svoj izbor,ovo je moj Edited by elated |
|
Live fast die fun!!!
|
|
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |