Treba mi mala pomoc. |
Post Reply |
Author | |
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Studeni 2009 at 09:24 |
Baš sad, kad sam odlucila jesti i zdravo se hraniti, nisam u mogucnosti (ali tako je i inace u životu, pa eto).
Moj problem je što trenutno mogu samo sanjati o bilo kakvoj krutoj hrani. Evo, baš sad ujutro mi je trebalo š5minuta da pojedem pola zdjelice kukuruznih pahuljica sa mlijekom . Dakle, moj problem je što sam išla na manju operaciju oba dva umnjaka, pa me izrazito jako bole (ni sama ne znam do kad ce trajati ta bol), pa ne znam što bi bilo pametno da jedem, jer ne mogu cijeli dan biti na tekucini (mogu, ali iz principa necu ). Dakle, koju bi tekucu hranu bilo najpametnije za jesti. Jedino što mi pada na pamet je griz (od zdrave hrane), ali je on ipak pregust i imala bi problema sa gutanjem. Eventualno rijetki cokolino i jogurti i pudinzi. Naravno, to mi nikako nije dovoljno za cijeli dan, a posebno ne za dan kada treniram. Pa... Molila bi vas za savjete! |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto ne bi s blenderom usitnila to sto trebas (bilo sto zapravo)?
Nisam probao, ali ako ti je frka sa zvakanjem, malo zobene usitnit, dodat mlijeka i napravit si kvazi-shake |
|
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam blender, na žalost .
I stvarno mi je frka, ali budem se nekako snašla ovih par dana sa tim vodenastim stvarima... Svejedno, hvala na ideji! |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Posni je mekan i može se miksat sa svim i svacim.
Neke juhice s pasiranim povrcem su dobre, pasirani grah varivo(znaci bez zrna graha), sve u obliku kašica i pirea, npr. i vocne kašice(Frutek, Nestle) Gusti sokovi bez cukra Možda kuhana piletina(bijelo meso) na sitno nasjeckana Kajgana |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako možeš sacekati do sutra, napisat cu clanak koji riješava tvoje probleme
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |