Nutella |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
GoldenBoy28
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2009 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Studeni 2009 at 23:38 |
|
Ja sam naime lud za Nutellom i jedem ju barem 4-5 puta tjedno (na kruhu, naravno) ali samo ujutro pa me zanima jeli Nutella zdrava u ovolikim kolicinama konzumacije? Konzumirate li vi Nutellu i koliko cesto?
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja je nisam konzumirao godinama
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U svakom slucaju nije najzdraviji i fitness approved obrok, ali ako ti se jede - jedi brate mili, nece ti narasti rogovi.
Inace, ako je to cijeli dorucak, poprilicno klimav temelj za ostatak dana.. ps. "Milli Mill" osjeckog Kandita je meni daleko bolji i od nutelle i lino lade. ne znam kako se prodaje izvan Osijeka.. Edited by Lega |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
auuuu...bilo prošlo..
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da sam je jela jednom ove godine....
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A cuj, kao što lega kaže, nece ti izrast rogovi samo bi bilo najbolje ako ju vec jedeš jesti ju kao prvi obrok iza aktivnosti
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde barem nakon Nutelle se zadovoljis psihicki.. ja sam je znao ko mali na zlicu.. pa ode pol nutelle
|
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davno je to bilo....
Jela se prava origigi Kinderlada, a osobno mi je bolji bio onaj svjetliji dio,njam...Pa se tamni bacao |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije zdrav nijedan junk koji pojedeš al gleda se na to kako ce ti ga tijelo iskoristiti jer ako si npr. štrkljavi ektomorf nutela nije problem. Bar neke proteine uz to, whey s mlijekom mi pada na pamet = obrok za uništit se koliko je fino. |
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislio sam da sam samo ja to radio svaka cast! |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Braca po Kinderladi |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nutellu nepamrtim kad sam jeo ima dobri 3 godine sigurno....
joj ta kinderlada i ja ju obozavam i isto takoder bijeli dio,ali mi smedi bilo zao bacati opa sam tamanio i njega....hiihi |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam ipak "smeđi dio" - ako je slatko, mora biti cokolada!
|
||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jela sam je ovo ljeto, jednom ili dvaput. U pitanju su bile palacinke punjene nutellom.
|
||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tata došao i donio mi 2 teglice! PA TI NEMOJ JESTI!!!!
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he.. normalno da ces smazat :D
|
||
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |