Steper |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Studeni 2009 at 13:16 |
||
I've got a question
Da li je moguce da na steperu potrošim š00kcal u roku 5min? |
|||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sa tvojom kilažom da ,ako ti je puls 300 |
|||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A stalno mi pokazuje da toliko potrošim, hehe Neka, neka... Još cu uvijek živjet u uvjerenju da toliko potrošim u 5 minuta... To me tjera da radim još jace i bolje |
|||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ako te to motivira onda odlicno. |
|||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hm....puno mi to nekako ja potrosim max 30..ali sve ovisi od osobe do osobe... |
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nitko ne može potrošiti š00 kalorija u 5 min na steperu , meni trening snage (naporan) od sat, sat i pol potroši po 450 kcal po nekim proracunima |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eh, da je tako lako... Nemoguce. Ne zamaraj se potrošnjom kalorija na tim spravama - sve je to relativno i ovisno o puno faktora. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jedno pitanje za strucnije- preporuca li se steper i onima koji imaju problema s kostima u smislu da naginju malo osteoporozi, jako su mršavi i imaju problema s kralježnicom?
Koliko je on opasan/neopasan za zglobove? |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da nebi trebalo biti nekakvih problema, dapace, ne dolazi do nikakvih udarac na zglobove, kao kod trcanja pa može biti samo sigurnije! A što se tice osteoporoze, brzo kalcij dok ima vremena
|
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thanx Iluvatar Au, pije se i jede se kalcij i D3 za bolju ugradnju, ali šta ceš, kako se ovdje vjecito ponavlja- genetika radi svoje , pa nekad ide na ruku a nekad ne. Inace hodam brzo kao manijak, a i ciljane vježbe radim za tu boljku, također radim na jacanju trbušnih mišica (netipicni ali ne i manje vrijedni trbušnjaci, leđnih mišica, slabinski dio kralježnice & co.) Trenerica mi je jako strucna i pažljivo mi radi program treninga, pa mi stalno ukazuje OVO DA/OVO NE, a steper mi je taman praktican za mali stan i pikiram jednog u Intersportu, tako da si razriješim dileme prije peglanja kartice |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo tako nastavi i slobodno ubodi steper što se tice trbuha i mišica leđa, u teretani se uhvati vježbi sa bucicama i šipkom i sredit ce se to samo tako |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thanks na savjetima, sad znam šta cu ižicat il si sama stavit pod bor |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kate, samo nemoj dugo hopsat po tome, to nama endomorfima ostavi
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma da, pa prelomilo bi me ko šibicu Kolko bi mi preporucila tjedno po kolko minuta? |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
To ovisi o trenutacnom stanju i željama |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Yes, of course Ipak, ja sam dosta krhki lik i ne smim baš svojevoljno udrit po necemu, makar znam testirat izdržljivost nekad jer me ponese užitak vježbanja... šta cu kad sam se navukla, npr. na brzo hodanje i ples, ajme na kraju završim sva zadihana ko da sam kanale kopala al šta mogu kad je to takav gušt |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |