Dan nakššš;n pijanstva |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Studeni 2009 at 13:02 |
||
Jucer je bila burna noc, dolazak doma u 6,30.. danas ipak nista od teretane ako se ne oporavim..
Zanima me kako se borite sa mamurlukom?? |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Borim se upravo.
Pijem vodu svakih š5 minuta, jedem što više mogu.. i samog sebe tješim da cura od sinoc izgleda solidno. Danas mi se ne da u teretanu,ali sam par puta mamuran otišao. Ništa posebno... ako dižeš stoju na benchu, danas ceš 80 |
|||
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jednom sam se napila, tako da nemam nekog iskustva u tome.
Pila sam puno vode, nisam mogla jesti zato što me bolio trbuh, ali kasnije je bilo ok. |
|||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dan nakon pijanstva... Hmmm...
Jedino prvi put kad sam se napila - bila sam mamurna. Svaki put nakon toga - osjecala sam se kao nova osoba . Digla bi se u 7h ujutro i imala sam energije za sve . Naravno, žderala sam ko svinja i sve pred sobom. Ali, od mamurluka ni m |
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prevencijom...hehe Jucer sam popio jedan hoegarden od 0.33l i jedan erdinger od 0.5l i osjetio sam lagani mamurluk jutros(ako to možemo tako nazvati). Naime, ne pijem baš inace, a napio se nisam vec 6-7 godina sigurno. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nikako se ne borim sa mamurlukom. patim...
|
|||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam isto odlucio ako mi se pije, ischilati neko kvalitetno pivo a ne se natakati iz q-packova i slicnih sranja |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
eh, dobra stara vremena... prevencija, prevencija... inace cula negdje da je dobar svježi sok od rajcice - neisprobano :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja ga lijecim sa drugim hainekenom ujutro i sve bude 5
|
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sok od rajcice + ljuti feferon Za detalje pogledajte scenu iz filma POVRATAK U BUDUcNOST 3, kad se DR(Doc) napije u Saloonu na Divljem Zapadu. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sve se bojim da bi ste se raspisali ovoliko u tako malo vremena da je tema Dan nakon trcanja, cucnjeva ili nakon uspješno savladanog dana bez junka
|
|||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovaj problem sam ja jucer imala i to nisam ni spavala jucer uopce radi kasnijih ranojutarnjih obveza tijekom cina rakijanja pijem dosta vode, a sutradan cim se dignem, pojedem bar jogurt + zobene ili samo jogurt, onda jaku crnu kavu... ako je baš teži oblik mamurluka onda odma podgrijavam i juhu od jucer, a u svakom slucaju je jedem za vrime rucka kasnije a što se tice mog vježbanja sutra dan, nema šanse, prošli put kad sam probala samo lagani cardio na orbitreku me glava toliko zabolila da sam morala 2 tablete za glavu popit |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A mamurluk... ovisi koliko si mixao.. Ako si popio 5,6 pivi, onda je lagani mamurluk i potrebno je dobro se najesti ujutro i lagano krenuti s danom.. A ako je u igri pola litre jegera + piva + koja tequila - to je druga stvar -> boca vode od litre uz sebe i nikamo bez nje! Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mix jogurt mineralna ujutro... |
|||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pola litre vode taman prije spavanja, smanjuje mamurluk za odokativnih 70% (ovo subjektivno misljenje potvrdjuju frendovi isto)
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U igri je.. brat, moja cura i ja: 2l vina, svatko š5 nekog buorbona, neznam sto je to, i par tequila..ali vec sam super :D |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |