Kako dijelite zanimljive vijesti? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2009 at 15:51 |
Zanima me na koji nacin dijelite vijesti koje procitate,a možete ih povezati s prijateljima.
Npr. procitao sam clanak o HG spotu na tportalu o njihovoj akciji prošli vikend te sam poslao e-mail prijatelju da pogleda vijest jer je ogromna akcija u igri. Na koji nacin vi širite vijesti? Chat, e-mail, privatne poruke, mobitel, sms ? Da li postavljate link na facebook na svoj profil? Ovo je zanimljivo podrucje. Recite mi sve. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na Fejsu uglavnom postavljam linkove za glazbu koju iskopam iz naftalina
Ja sam pomalo musicmaniac, pa stalno izvlacim stare dobre stvari na površinu Chat, e-mail i poruke fejs-frendovima su putevi kojima odašiljem neke važnije vijesti. Ipak, najvažniji medij-posrednik kod mene je MOBITEL |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno! Da, fejs je standardan za širenje videa, spotova odnosno muzike. Mob je također standardna komunikacijska naprava, no mislim da dok ekipa surfa da više koristi online alate. Ostali? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja face.. i gmail uglavnom..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Face.... A ako je nešto vezano iskljucivo za pojedinca onda mailom.
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Face za glazbu
Ostalo obavljam mailom, ili sms porukama i pozivima. |
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
feca,taget........msn,mobitel.....sve i svasta sto je korisno
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zaboravila sam msn. Tamo mi drugi rješavaju zadacu iz matematike i razmjenjujemo pitanja iz testa.
I naravno, redovno gubim vrijeme na njemu. |
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja tako. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |