prehrana po krvnim grupama |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Ožujak 2007 at 23:22 |
zna li netko nesto vise o ovome?
ja sam procitao cijelu knjigu o ovome("4 krvne grupe za 4 nacina prehrane"-napisao dr.petar d´adamo) i mogu reci da je vrlo zanimljiva. sve vam se svodi na antigene i antitijela... kao sto npr.krvna grupa a ne moze primiti krvnu grupu b,tako i svakoj pojedinoj krvnoj grupi odgovara neka hrana... zanima me sta vi mislite o tome,da li su to gluposti ili... osim o prehrani,za svaku krvnu grupu postoje neke fizicke aktivnosti koje im vise ili manje odgovaraju. ukratko: 0-mesozder,jak probavni trakt,preaktivan imunoloski sustav... -najbolja reakcija na stres-intenzivan fizicka aktivnos a-vegetarijanac,osjetljiv probavni trakt,izdrzljiv imunoloski sustav... -najbilje reagira na stres umirujucim djelovanjem b-uravnotezena prehrana,jak imunoloski sustav,izdrzljiv probavni trakt... -najbolja reakcija na stres-kreativnost ab-prehrana-spoj a i b,osjetljiv probavni trakt,izrazito otporan imunoliski sustav... -najbolje reagira na stres duhovno s fizickim poletom ima tu jos puno toga,a nadam se da ce te mi i vi reci nesta,a ako vas jos sta zanima pitajte! |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
jos da znam koja sam krvna grupa... kak se to moze najbrze saznat? (po mogucnosti bez da se mora vadit krv ) |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
dejanelo
Post Options
Thanks(0)
|
moras vadit krv,zao mi je
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje od svega, vadio sam krv prosli mjesec jer sam imao gripu... sad mi stari kaze da ti ljecnik moze iz prsta izvadit malu kolicinu, tak da nije bed. |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
A krv se nemoze tek tako vaditi bez nekoga razloga..............mora postojati razlog zasto se kontaktira lijecnik.,
|
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
Uvijek mozes rec da zelis saznat svoju krvnu sliku. |
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
Ionako, ja vec duze vrijeme razmisljam da si dam napraviti krvnu sliku, tek tolko, preventivno, da vidim jel ima nekakvih problema. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj, ni ja neznam koja sam krvna grupa!
Zanimljivo je ovo, cuo sam vec bio za to, al nisam se bas detaljnije informirao, mislim da svakako ima nesto u tome, ali moram prije doznat koja sam krvna grupa pa onda malo detaljnije pogledat za tu krvnu grupu! U svakom slucaju , vrlo zanimljiva tema! |
|
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam B+ i sve gore navedene namirnice volim. Ova skupina mi bas nekak najvise odgovara, a sad da li je slucajno ili ima nekaj zbilja u tome..ne znam.
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
JA sam A i ovo mi nikako ne izgleda dobro-po ovome ispada da moram biti vegetarijanac i ne jesti meso. Nema sanse
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
dejanelo
Post Options
Thanks(0)
|
i ja sam A,nazalost.to je jedna od najlosijih grupa...
vegetarijanac,da...a ne volim povrce |
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
mlijeko? izbjegavati meso? izbjegavati misici? ne Edited by šime |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
To su sve gluposti na koje ne treba obracati pozornost!
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda neceg i ima u tome, al meni se bas neda mislit na to, jos k tome neznam ni koja sam krvna grupa, a i da sam A sigurno nebi bio vegetarijanac jer ja bez mesa jednostavno ne mogu!
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se u potpunosti.Ja sam isto A. Nisam jela meso jedno vrijeme jer sam slusala budale i da ste mi vidjeli krvnu sliku.Katastrofa! Raznolikost je najvaznija |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |