Savjet za program 2xtjedno |
Post Reply |
Author | |
dragon
Viden/a u gymu Joined: 03 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Prosinac 2009 at 12:19 |
Kako ne stižem do teretane zbog posla, odlucio sam poceti trenirati u stanu.
Na raspolaganju su mi sljedeci uvjeti: š par bucica od š0 kg svaka, vratilo za zgibove i karimat za vježbe na podu. Ispao sam malo iz forme ali još uvijek mogu napraviti min. š0tak zgibova, 30 sklekova i sl. Tražim prijedlog za trening koji bi mogao izvoditi 2 puta tjedno u trajanju od cca. š sat. Trebao bi obuhvacati sve mišicne skupine i biti izvodljiv s opremom kojom raspolažem. Cilj trening nije ništa posebno nego stati u formi nakon 8-š0 sati sjedenja pred racunalom. Uz taj trenig pokušavam trcati isto 2 puta tjedno u trajanju do cca. š h. BTW. visok sam š78 i cca. težak 80 kg +/- š kg. Prehrana relativno loša (sendvic dorucak, rucak oko š7 h, i ako ogadnim vecera). Eto, mislim da je dosta podataka za jedan jednostavan trening. Unaprijed hvala na savjetima i pomoci. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa posto mozes radit zgibove, tu si vec obuhvatio biceps i ledja.. radis sklekove i dipseve na stolici za prsa i triceps, te mozes cucnjeve sa utezima, iako bi ti bolje bilo trcanje za noge..
Kucni trening |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo 2 puta tjeno mi se cini malo
|
|
dragon
Viden/a u gymu Joined: 03 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nažalost nemam više vremena. Uz trening 2xtjedno, još je jedan dan za trcanje, a nedjelja za planinarenje. Cilj treninga nije nastup na muscle maniji ili sl.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo ti odradjuj ta 2 treninga tjedno.. ako je u mogucnosti pon-cet ili ut-sub.. |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
tezina za visinu ti je dobra tako da onda radi ta 2 treninga i trcanje i promini prehranu,ali kad budes ima vremena probaj povecat na 3 treninga baren
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana ti je kljuc svega.. tako da. barem to sredi kad vec ne mozes puno trenirat |
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako...
što se tice prehrane, probaj unositi što više proteina, ne zato da bi dobro izgledao i nastupio na muscle maniji nego da bi ti se tijelo moglo opraviti od vježbanja i da si nebi nanio više štete nego koristi! Ovaj kucni trening nije prikladan za tebe jer imaš nešto opreme (što je super) nego radi iskorake, cucnjeve, stojece potiske, varijacije zgibova, i slicno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |