helloooo |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
angela
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Prosinac 2009 at 14:08 |
Hello posto sam nova na ovom forumu red je da se
predstavim :) Zovem se Angela imam 20 godina i trenutno visak kilograma sto je i glavni razlog sto sam odlucila aktivno da vjezbam pa se nadam da cu ovdje da nadjem nekih korisnih savjeta |
|
fittwoman
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz od mene i ja sam nova ovdje
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Angela! Dobrodosla!
Slobodno malo prosurfaj po siteu i forumu - ima jako puno dobrih savjeta. |
|
angela
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na dobrodoslici
Evo prosurfala sam malo i stvarno ima super savjeta a i na temi koju sam otvorila sam dobila odlicnih savjeta Tako da sam bas zadovoljna ovim siteom Pozz i za fittwoman |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošli u FIT zajednicu!
Cure, odakle ste? Može malo više informacija.. Da li vježbate redovito? Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
angela
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki na dobrodoslici
Ja do sada nisam redovito vjezbala, nisam osjecala neku potrebu za tim jer sam se jako puno kretala ali evo odkad sam upisala master studij puno vise ucim (samim tim vise i jedem slatkise pogotovo), na fakultet idem rijedje, radim neke istrazivacke radove i tako da sam vecinu vremena za knjigom ili kompom, a i hladnoca je ucinila svoje pa i zbog toga se rijedje krecem i udebljala sam se sto mi jako smeta a i ulijenila pa sam odlucila aktivno da vjezbam da bih smrsala, zategla se a i iz zdravstvenih razloga :) Pozelite mi srecu da uspijem |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
angela,
uzmi si 2-3 dana u tjednu gdje ceš se malo aktivirati. Sjedenje uz knjigu + klopanje i nije nešto, bolje ceš se osjecati uz malo vježbanja.. Osjecat ceš se svježije i extra bolje.. Definitivno lagano kreni s necim - upiši teretanu ili crobic ili doma malo kreni s istezanjem i vježbicama.. Edited by Zoki |
|
|
|
angela
Post Options
Thanks(0)
|
Da odlucilca sam stvarno fa se moram "pokrenuti" jer ovako
vise ne ide, pretvoricu se u loptu kako sam krenula :) Za pocetak sam kupila sobni bicikl pa cu uz njega raditi jos neke vjezbe za guzu pa kasnije mozda jos nesto... Uglavnom najvaznije je da sam se aktivirala :) |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno! To se traži.. |
|
|
|
angela
Post Options
Thanks(0)
|
Da, manje ucenja vise vjezbanja Ma i ucenje mi je
dosadilo a i kako ne bi kad sam sa 5 i pol godina krenula u skolu i to na moju inicijativu Sad kako sam pomalo pocela da vjezbam na biciklu jedva cakam da zavrsim ucenje da krenem na "vintanje", imam osjecaj da se nekako "ispusem" vjezbajuci... Dok se malo bolje ne snadjem sa vjezbama i ne skontam kako sta ide dovoljno mi je i onih 20-tak minuta pa valjda ce biti i nekih rezultata poslije aktivnog vjezbanja |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosle cure...
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
angela
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Davore
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nam dosla angela i uzivaj s nama....
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
angela
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Gogo...
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oho, nove clanice
Samo se pridružite, dobro nam došle! |
|
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
drago mi je da si tu
|
|
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |