helloooo |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
angela ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 07 Prosinac 2009 at 14:08 |
Hello
![]() predstavim :) Zovem se Angela imam 20 godina i trenutno visak kilograma ![]() odlucila aktivno da vjezbam pa se nadam da cu ovdje da nadjem nekih korisnih savjeta ![]() |
|
![]() |
|
fittwoman ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozz od mene i ja sam nova ovdje
![]() |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Hej Angela! Dobrodosla!
![]() Slobodno malo prosurfaj po siteu i forumu - ima jako puno dobrih savjeta. ![]() |
|
![]() |
|
angela ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Hvala na dobrodoslici
![]() Evo prosurfala sam malo i stvarno ima super savjeta a i na temi koju sam otvorila sam dobila odlicnih savjeta ![]() Tako da sam bas zadovoljna ovim siteom ![]() Pozz i za fittwoman ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Dobrodošli u FIT zajednicu!
![]() Cure, odakle ste? Može malo više informacija.. Da li vježbate redovito? ![]() Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Hvala Zoki na dobrodoslici
![]() Ja do sada nisam redovito vjezbala, nisam osjecala neku potrebu za tim jer sam se jako puno kretala ali evo odkad sam upisala master studij puno vise ucim (samim tim vise i jedem ![]() radim neke istrazivacke radove i tako da sam vecinu vremena za knjigom ili kompom, a i hladnoca je ucinila svoje pa i zbog toga se rijedje krecem i udebljala sam se sto mi jako smeta a i ulijenila ![]() vjezbam da bih smrsala, zategla se a i iz zdravstvenih razloga :) Pozelite mi srecu da uspijem ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
angela,
uzmi si 2-3 dana u tjednu gdje ceš se malo aktivirati. ![]() Sjedenje uz knjigu + klopanje i nije nešto, bolje ceš se osjecati uz malo vježbanja.. Osjecat ceš se svježije i extra bolje.. Definitivno lagano kreni s necim - upiši teretanu ili crobic ili doma malo kreni s istezanjem i vježbicama.. ![]() ![]() Edited by Zoki |
|
|
|
![]() |
|
Da odlucilca sam stvarno fa se moram "pokrenuti" jer ovako
vise ne ide, pretvoricu se u loptu kako sam krenula :) Za pocetak sam kupila sobni bicikl pa cu uz njega raditi jos neke vjezbe za guzu pa kasnije mozda jos nesto... Uglavnom najvaznije je da sam se aktivirala :) |
|
![]() |
|
Odlicno! To se traži.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da, manje ucenja vise vjezbanja
![]() dosadilo a i kako ne bi kad sam sa 5 i pol godina krenula u skolu i to na moju inicijativu ![]() pocela da vjezbam na biciklu jedva cakam da zavrsim ucenje da krenem na "vintanje", imam osjecaj da se nekako "ispusem" vjezbajuci... Dok se malo bolje ne snadjem sa vjezbama i ne skontam kako sta ide dovoljno mi je i onih 20-tak minuta ![]() poslije aktivnog vjezbanja ![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Dobrodosle cure...
![]() ![]() |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Hvala Davore
![]() |
|
![]() |
|
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
dobro nam dosla angela i uzivaj s nama....
![]() |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
![]() |
|
Hvala Gogo...
![]() |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Oho, nove clanice
![]() Samo se pridružite, dobro nam došle! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lordhumungus ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
drago mi je da si tu
![]() |
|
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |