Ples sa zvjezdama |
Post Reply |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Prosinac 2009 at 10:49 |
|
Vec sam milijun puta rekla da sam luda za plesom i da me u vezi s tim sve zanima. Pa vas pitam kako vi stojite po pitanju plesa?
Pratite li Ples sa zvjezdama, kako vam se sviđa ta emisija i tko je vaš favorit ove sezone? Meni je osobno žao što je ispala Iva šulentic, jako je talentirana a i stvarno si je dala truda. Istina, ova emisija je prvenstveno zabavnog karaktera, ali ima u sebi i dosta toga natjecateljskog, pa je super pasti oci gledajuci kreativne koreografije, a i napredak parova iz emisije u emisiju je zanimljivo pratiti. Mala Franka također odlicno pleše, jucer su me ona i Ištvan zadivili s Jacksonovim Thrillerom. Svaka im cast! Ajde, pa da prokomentiramo malo zajedno ovaj show (Ako volite to, ofkors) |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicna tema..
Franka & Ištvan odlicno plešu, nadalje.. Gordan i njegova partnerica također... Oni su mi jedini "zapeli" za oko.. Ako nekog zanima: http://www.hrt.hr/plessazvijezdama/ Koreografije su vrhunske, teško je to vidjeti mimo televizije. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma Iva je najzesca, opce ne kuzim kak su ispali..
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, Iva je rasturala, al Gordan je sve bolji i bolji, tako da mi je trenutno on sve više naj(dobro, sad, to kaj mi je zgodan i šarmantan, to mu malo diže rejting, al svejedno mu ide )
Zoki Možda bi mogli objavit intervju s kojim od plesaca i/ ili "zvijezda" koji sudjeluju u showu? Lansiram to kao prijedlog Edited by Kate |
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iva je bila najoštriji kandidat Franki, ali, ruku na srce - mislim da za nju nije imao tko glasati. Nije baš omiljena koliko mogu cuti iz nekog kruga ljudi u kojem se krecem. Meni osobno nije niti najmanje simpaticna koliko god se to trudila biti. Mogla je plesati kao neznam tko, ali moj glas nikada ne bi dobila.
Za kuharicu Anu vjerovatno glasaju penzicke koje se šecu po Dolcu i tamo ju srecu, s njom razgovaraju i gledaju njezine emisije. Franka je talentirana ( a bogme i prekrasna cura if I may add) i ciljana skupina koja bi glasala za nju su tinejdžeri ( a budimo realni oni su najskloniji trošenju love na to). Kožulj mi pleše ko da ima štap u dupetu Drago mi je da je onaj antitalent i seljo beljo Mlikota ispao. Mrzim kad se netko forsa biti duhovit a to uopce nije "Moj kum ovo moj kum ono" a k tome talenta za ples uopce nema Moram priznati da mi ove godine ta emisija nije nešto napeta (Gledam je u reprizi samo zato što nedjeljom nema ama baš ništa na tv-u). Prije su mi natjecatelji bili malo interesantnije persone. Ove godine su svi neki dosadnjakovici Inace - ples obožavam. Oduzima dah kada netko nešto vrhunski otpleše A i muškarci koji super cagaju su superhot (sjetimo se M. Valentica ) |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E, s ovim se slažem. Dosadni su, da...Franka je super i odlicno izgleda al nekako mi nitko do sad nije uspio nadmašit šuputicu koja je baš imala mota, bio ju je gušt gledat..ili onu Zrinku Cvitešic...a u Mariu da ne govorim . Ovi mi jednostavno nemaju tu energiju. Ako se ne naježim dok gledam taj ples, niš od toga . Inace i ja obožavam ples, i cak sam ga htjela i ic ucit al sam odustala....morat cu cekat vjencanje da ispunim želju |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
tocno to što kažeš..ako se ne naježim onda mi nije niš posebno onaj Thriller dance mi je od Franke bio bzvz. Ocekivala sam nešto više i bolje obzirom na to kako su taj ples najavljivali..nikakve posebne figure, nikakvih iznenađenja u plesu...niš |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Thriller jest moga bit bolji, imaš pravo Skviki-pravi Thriller, originalni spot je melem za gledati
Al, eto, bar su dosjetljivi i pokušali napravit nešto drugacije. I ne vrijeđajte mi Kožulja |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
necem ga vrijeđati ali šta jest jest - bolje da se drži plivanja jeste vi skužili koliko Franka bolje izgleda sa ovom dugom kosom? |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto Franka i Ištvan pobijedili ..
A pazite ovo: Mlikota je plešuci smršavio devet kilograma! ... Tako da uz teretane ubacite i ples za održavanje skladnog i vitkog tijela! |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he.. ne hvala.. antitalent.. samo se mogu ozlijedit..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja u ponedjeljak idem upisat
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako si vjest na nogama.. i imas ritma.. samo daj |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sve mislim na proljece Sve sam luđa za plesom |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dosta vam je staze za trcanje? Dođite do željene forme i figure kroz
samo par plesnih koraka i sredite sva ona neugledna mjesta, kao što to
znaju biti trbušni mišici i bedra, trošeci 300-400 kalorija na sat (ili
cak više, ovisno o tempu).
Procitajte clanak: Otplešite kilograme i dobro se zabavite! Eto nešto prigodno za ovu temu.. |
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |