Stepenice - vježbanje u zgradi! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Studeni 2009 at 12:08 |
Hej!
Evo meni je ovo veliko otkrice, iako se vjerojatno radi o toploj vodi Naime, živim u neboderu koji naravno, osim lifta, ima i stepenice! Lijepe, ocuvane, nitko ih ne koristi Kako se bliži zima i niske temperature, odlucila sam jutarnji treningic premjestiti u zatvoreni prostor. A izgleda ovako: žustro penjanje desetak katova, a pri spuštanju na svakom katu radim cucnjeve, iskorake i sl. Cilj mi je da mi puls više manje ostane ubzan cijelo vrijeme i da mi bude zabavno tu pomaže i mp3 player! Tako 45 min, a zatim istezanje. E sad molim strucno mišljenje - ima li ovo sve ikakvog smisla? Inace sam trcala 45 min, jer mi je prijeko potreban cardio trening za skidanje par kila viška. Je li ovo dostojna zamjena? I treba mi inspiracija - kakve sve vježbe mogu izvoditi stojeci? |
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je definitivno dobra vijezba pogotovo za noge....
a vjezbi na stojecki ima jako dosta..pokusaj si malo prelistati forum i pronaci,a ako ne onda cemo ti mi vec naci sta te zanima |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
To ti je odlicna vjezba za guzu, noge i listove narocito
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj savjet, kad se penješ idi po dvoje stepenice odjendom, tako žeš raditi iskorake stalno
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potvrđujem |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sara, 45 min trckaraš gore dole? Pa svaka cast :) Ja isto pješacim do š2.kata ali ipak za malo duži kardio preferiram neke druge stvari . U svakom slucaju stepke su odlicna stvar, a da ne govorim o cucnjevima i iskoracima tako da...samo nastavi ako ti paše Vježbe stojeci? Puno ih je, ovisi na što konkretno ciljaš i kakve rekvizite imaš?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stepke su iste kao speter u teretani.. Zato je najbolje kako je Ily rekao, po dve stepke, kao da radis duboko na stepu, i pogadja odlicno guzu i noge..
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
steper je ipak nešto lakši..bar meni :) da, i ja bi još dodala da se tu treba usredotocit na pete, da se težina prebaci na njih, a ne na prste jer onda više listovi rade...znaci maksimalno se skoncentrirat da što više uposlimo guzu, ne samo gazit - mind muscle connection |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam bio trcao i susjed je pozvao muriju ...rekao je da neka dva manijaka trce po ulazu,,,,
stoga... |
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
O Bože, murja... možda najbolje da zaljepim obavijest da trcim po zgradi
Pazim da prebacim težinu na pete, naravno! I super je ova ideja da idem po dvije stepenice gore! Iako me dovoljno boli guza i samo nakon ove moje verzije Od rekvizita nažalost nemam ništa, osim bocica s vodom koje glume bucice, no s vremenom se isprazne Znam svakakve vježbe za noge i guzu, jer sam sto godina išla na crobik, no trbušnjake smo uvijek radili u ležecem položaju. Mogu li se raditi stojeci? Znam samo vježbu za struk i neke pilates fore za trbuh, ali to me "ohladi", tj. nisu dovoljno intenzivne. |
|
marinzgr
Cita FAQ Joined: 29 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
probaj sjest na gelender i diži noge...trbalo bi ti pomoc oko trbuha
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ili probaj radit sto sam ja neki dan:
cucni i u cucnju se penji po stepkama |
|
|
|
Sara89
Post Options
Thanks(0)
|
Aaaauuu to samo na ravnom radim, kao skokice Joj, strah me sjediti na gelenderu pa da padnem u podrum |
|
GoldenBoy28
Cita FAQ Joined: 26 Studeni 2009 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
I tako lijepo 45 minuta i imas zeljezne noge (doslovno). |
|
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stepenice su odlicne , to mi radimo na atletici . Tako da samo napred!
|
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja preskacem vijacu u stubištu pa su me susjedi 'pitali trebam li kakvu pomoc' sad su svi navikli i ako naiđu kad preskacem samo mahnu i nastave svojim putem |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |