Mariusz Pudzianowski razvaljuje |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Prosinac 2009 at 15:26 |
||
Snagator iz Poljske Mariusz Pudzianowski debitirao je u ultimate fightu
i vec u prvoj rundi natjerao suca da prekine mec protiv nemocnog
Marcina Najmana.
Nevjerojatno snažni Poljak poznat je u svijetu sporta kao peterostruki svjetski prvak u natjecanju za najjaceg covjeka na zemlji. Link na mec (pogledajte) Baš me zanima do kuda ce doci u MMA.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja mislim da nece baš daleko. Njegov protivnik i nije baš neki, ali jasno je da mu ne mogu odmah dati nekog dobrog borca dok se i sam ne dokaže. Zato mislim da je njegova snaga nadvladala protivnikovu lošu tehniku...možda je i sam Mariusz bolji tehnicar + što je tri puta snažniji. Dakle, snaga je sigurna na njegovoj strani bila, a možda i tehnika. Inace, i sam Mariusz je trenirao boks prije... Ipak, mislim da protiv nekog ozbiljnijeg nema neke šanse, jer iako je snažniji od drugih boraca, borbena tehnika mu je loša toliko da ju teško može cistom snagom nadoknaditi.
....no nikad ne reci nikad... |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cini mi se da je i ovaj drugi neki (loš?) boksac koji misli da se ne treba bojati low kickova.
|
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Snaga je iznimno jasna ovdje.. Lik udara i drugi se ruši.. Biti ce zanimljivo gledati sljedece njegove meceve da vidimo kako ce prolaziti. Ukoliko malo usavrši tehniku, biti ce stvarno opak. U ovom videu je impresivno djelovao.. |
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tek san sad ubra ovu temu a i ja san pokrenija jednu pa mos pribacit
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tvoju sam obrisao. Ovo je sad glavna tema vezano za Mariusza. Slobodno ovdje sad svi komentirate. |
|||
|
|||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Snaga bitna, vještina još bitnija. Mislim da kad naiđe na pravog borca, kompletnog, nece dugo. Buduci je nešto boksao misim da prvo rušenje u parter nece dugo izdržat. Ali, covjek je vec dokazao kakvu volju za treniranjem ima pa može i ovo naucit. U svakom slucaju bit ce zanimljivo ga pratit
|
|||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
On nema veze sa tehnikom.. ni njegovi udarci rukama nisu dotjerani tehnicki, a bome ni low kick... ono je vritnjak vise
On sa Fedorom nema nikakve sanse.. cim primi u bradu, lijepo ce se uspavat |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
A nije fedor neko mjerilo...covjek je klasa za sebe. šalje on na spavanje puno vece face od Mariusza. Pitanje je ima li Mariusz šanse da postane respektabilan borac, ili barem borac srednje kvalitete i opasnosti po ostale? |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovako... nisam nekakav strucnjak, no cini mi se da bi ga ovakva zvjerska snaga uz solidnu tehniku mogla dovesti daleko! uzmite u obzir snagu njegovog low kicka.. kad te takva noga sastavi i jednom, nije ti svejedno, a kad zareda par, ili pomete protivnika ili mu ozljedi nogu, imam takav osjecaj! vidjet cemo kako ce mu se tehnika razvijati
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislis da je njegov low kick razorniji nego od cro cop-a? tesko moguce.. a cro cop je znao udarat druge po nogama pa nista.. samo nek on nauci tehniku boksa i hrvanja i to mu je dovoljno.. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
I mene definitivno zanima kako ce Mariusz nastaviti svoj
tijek karijere u ovom sportu.. Lik ima potencijala, samo tehniku mora usavršiti. |
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, mislim |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
E onda krivo mislis.. snaga udarca potjece od tehnike i duzine pokreta.. on udara vritnjake kako bi se reklo.. njemu je potrebna tehnika, i onda ce postici snagu.. a i ne vjerujem da ce ikada imati low kick kao cro cop jer se nas borac cijelu mladost borio sa nogama, a ovaj je tek pocetnik u tome..a nije mlad.. |
|||
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok, ja ostajem pri svome, i ne moraš mi objašnjavati važnost tehnike, nne brini |
|||
|||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mariuszovi udarci nogom ne izgledaju impresivno. Da, on nedostatak tehnike poprilicno dobro nadoknađuje svojom snagom, ali da je tehnika dobra njegov bi udarac dobio možda i duplo vecu razornost. Da je njegov protivnik uopce bio spreman, poluspreman na obranu od low kickova ti naizgled jaki udarci ne bi imali takav efekt.
što se tice snaga vs tehnika. Daleko od toga da snagu udarca određuje samo tehnika, jer bi onda boksaci iz nižih težinskih kategorija razbijali ove polupokretne teškaše (mislim da je jasno da su puno bolji tehnicki). Ipak, sama snaga bez kontrole i tehnike isto tako nije ništa, jer bi onda bilo dovoljno biti veci i snažniji od protivnika. Pogledajte samo Hong Mai Choi-a, ogromnog covjeka iz MMA svijeta. covjek je sprdancija za svakog ozbiljnijeg borca, a veci je od vecine za dvije glave...nema covjek tehnike. Meni se cini da je neki odmjereni sklad između tehnike i snage najbolja solucija. Tko nađe to savršenstvo ima dobitnu kombinaciju. Pogledajte Fedora, Coutura, Minotaura, sve su to ljudi koji su sklad tehnike i snage doveli do visokog nivoa i zato jesu ili su bili u samom vrhu. |
|||
www.strongfirst.com.hr
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |