Gdje cete za Božic? |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Prosinac 2009 at 17:34 |
|
Kao što naziv teme kaže....
Gdje cete za Božic? kao što vidimo snijeg pada i biti ce bijeli Božic |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U kafic. . šalim se... Malo kod svojih, malo sa ekipom. Bit ce to relacija Split-Dubrovnik-Pelješac.
|
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U kuci i oko kuce
Na Badnjak naravno u svoja 4 zida, a iduca dva dana u obilazak rodbina/prijatelji. Još samo da baš na Badnjak navecer pocne padat onaj lipi suhi snijeg... |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
putujem u nasu lijepu hrvatsku i jedva cekam.....
|
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A gdje si sada? Ja cu isto vjerojatno doma uz obitelj.. |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sa svojima doma
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Doma, kud ceš bolje
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
heh.. bas tako.. pored bora.. i uz TV :D
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uz tv nisam ni inace, a kamoli još taj dan - bit ce prije na bicikli i uz bocu vode ma...meni to ustvari dan ko i svaki drugi, za razliku što ce bit malo više telefonade, uvijek istih predvidljivih cestitki, cmok cmokanja, koji kolacic usput ako bude gušta... a na kraju cu odtrenirat svoje i bok Edited by Gym_girl |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma daj.. na Bozic se ne trenira... barem taj dan bi ljudi trebali pauzu napravit
A sto se tice kolacica.. kod mene ih nece biti usput, nego ce biti zamjena za ostalu hranu.. |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a bozic doma ili kod bake, teretana mi ne radi od 23-27 prosinca i od 3š-3 sjecnja za bozic i novu necu trenirat a ove ostale dane cu nesto doma sta uspijen
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti baš zaista cekaš blagdane da se pošteno nakrcaš. |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he.. psst.. sada sam na dijeti.. da padnem jedno 3 kg do Bozica.. pa onda nek raste nazad tih 3 |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobra fora! 3 izgubiš, pa 3 dobiješ Edited by Zoki |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he... samo ajde.. dobit cu 3 kg skoro pa sala, a ono sto cu izgubit..hmmmm...
|
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
heheh ma nema tu meni, trenira ne trenira, to ti je sklop u glavi - ako mi se trenira odradit cu to ma koji god dan bio - kolki sam bedak još cu i prije svog vjencanja trening obavit Ne mogu se ja sad nakrcavat i mirovat cijeli dan jer mi na kalendaru tako piše Ujutro ce su se malo iskakakat, a profeštat navecer sa svojima. |
||
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |