alkohol :) |
Post Reply |
Author | |
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Prosinac 2009 at 13:08 |
evo molio bih malo ove iskusnije da podijele s nama kako i kojim kolicinama "salivati". Eto ja sam sinoc nakon 2 mjeseca popio š.5l pive i kasnije sam se pokajao sto sam to uradio ali je***a moram i ja jednom, s druge strane dobro mi je dosla da se malo opustim. Ja eto inache ne pijem po 2-3 mjeseca, rekao sam samo za roxove , nova godina, prvi maj (u svakom kaficu su mi zabranili kiselu da pijem haha:))
|
|
awesome :))
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Te kolicine koje piješ i u tolikm razmacima te ne moraju brinuti! Dapace možeš popiti svaki vikend samo trba izbjegavati "ubijaj" alkoholom, jer to pomereti sve živo! Koja piva ne smeta
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma kakvi ubijanje, to je iza mene :)) ali mi nedostaje...a de mi reci ilu...vino, piva ili zesca, koja je najbolja opcija, iako ja samo vino pijem ali negdje sam citao da to treba izbaciti i radije zescu..
|
|
awesome :))
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ti mene npr - ja pijem svaki vikend! Ne racunajuci vino poslije vecere! hihi
Ali to kompenziram sa pravilnom prehranom i nemam nekih vecih problema. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A eto ti i mene primjer.. i ja sam pio svaki vikend prije.. i nisam imao posljedice, ali su imali drugi |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
MOJ DEcKO BI TI SAD STISNUO šAPU!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mladost=ludost |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |