Split&Full Body program |
Post Reply |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Prosinac 2009 at 11:23 |
Zanimaju me misljenja glede sljedeceg nacina treniranja?
Tjedan š. : Upper-Lower split trening,: Pon, Pet: Upper Body Sri, Ned: Lower Body Tjedan 2. : Full Body : Uto, Cet, Sub I tako radit tjedan za tjednom, i uvijek je jedan dan pauze izmedju treninga.. Sta mislite? |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Još ce nam davor neki dvd izdati u skoro vrijeme koliko puno ideja ima I š. i 2. tjedan su intenzivni, i ako želiš takvu kombinaciju moraš jako dobro obratit pozornost na izbor vježbi, intenzitet, ponavljanja, serije da ne bi prebrzo izgorio. Inace vjerujem da ovakav nacin treninga neceš držati dugo osim ak nemaš neku nelegalnu potporu |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ovako sam ja to zamisljao.. Upper body trening š: 3x8 Bench Zgibovi Vojnicki potisak Biceps pregib sipkom Francuski potisak EZ sipkom Lateralno odrucenje u pretklonu Lower body trening š: 4x6 Mrtvo dizanje Iskorak Ekstenzija Fleksija Podizanje na prste Upper body trening 2: 5x5 Kosi bench Dips Push press Veslanje u pretklonu Mrtvo s ravnim nogama Biceps pregib EZ sipkom Kickback Lower body trening 2: 3x8 Prednji cucanj Zadnji cucanj Podizanje na prste Sumo mrtvo dizanje A full body iskombiniran od ovih vjezbi, samo jedna kompleksna u treningu za jedan misic, i jedna izolacijska.. III??? |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nebi li ti bilo bolje odradit ovaj split bar nekih 3 tjedna pa onda zavrtit tjedan full body-a? Ili ti je predugo za cekat toliko a što se programa tice - šta ti ovo mrtvo sa ravnim nogama radi u upper dijelu? Nebi li mrtvo dizanje trebalo tu bit, a ovo s ravnim nogama u loweru (naglasak na zadnjoj loži i gluteusima)? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
složio bi se sa thornom. pogotovo vidim da si stavio uglavnom jako visok intenzitet. mislim da je premalo odmora tu i za mišice i za živcani sustav. ali, nismo svi isti, možda se brže oporavljaš. zavrti 2 ili 4 tjedna pa vidi kako to djeluje
|
|
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je nešto slicno sustavu 25 pon?
|
|
|
|
lordhumungus
Post Options
Thanks(0)
|
hej, upravo sam proskakao... hahahahha
|
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo sam stavio primjer treninga koji cu radit preko ljeta, trenutno ne zbog nedostatka vremena.. Ali da, brzo se oporavljam, prakticki svaki dan bih mogao izvoditi iste vjezbe bez da osjecam bolove nit ista..
Jedino sto sada ratujem sa ramenom |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
To se zove slabo odrađen trening, a ne brzo oporavljanje |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ha ha... a ne ne.. odradim ga da na tom treningu nemogu vize na taj nacin ni sipku dignut
Ali drugi dan kao nov.. prije sam jako puno opterecivao misice, cak do 3 x dnevno dok sam se bavio boksom, i navikao sam ih na opterecenja.. |
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
šalim se ja malo, znam jednog takvog pa mi sve jasno
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |